Visa və CAQ

Ücretlerimizi bilmək istəyirsinizmi?

Tələbə ol

Sizə lazım olan viza növü sizin proqramınızın uzunluğundan və ölkənizdən asılıdır.

Ziyaretçi vizası

Kanadaya gəlmək və 6 aya qədər təhsil almaq istəyirsinizsə, ölkədən asılı olaraq qonaq viza və ya eTA (Elektron Səyahət Guvenliyi) tələb oluna bilər.

Viza tələb olunduqda tapıldı

Sizin ölkəniz orada siyahıda olarsa. BLI prosesi sizə kömək edəcək və müraciətinizlə təqdim etmək üçün lazımi məktəb sənədlərini göndərəcəkdir.

Study icazə və CAQ

Əgər BLI-da altı aydan çox müddətə təhsil almayı planlaşdırırsanız, iki sənəd olmalıdır: bir Kanadalı Study Permit və CAQ (Quebec Qəbulu Sənədi). Əgər belədirsə, ilk növbədə CAQ üçün müraciət etməlisiniz. CAQ (3-6 həftələr ümumilikdə) aldıqdan sonra, Kanada Study Təchizatını əldə etmək prosesini başlaya bilərsiniz.

Kanadalı təhsil icazəsi üçün necə müraciət etməli?

CAQ üçün müraciət etmək üçün necə?

Vacib Qeyd: Həm Quebec həm də Kanadalı hökumətlər, beynəlxalq səviyyəli tələbələrə yalnız tam zamanlı bir tanınmış proqrama qəbul edildikdə iş icazəsi verəcəklər. Xahiş edirik Bizimlə əlaqə saxlayın Daha ətraflı məlumat üçün.

İstədiyiniz təqdirdə BLI ərizə prosesinə kömək edə bilər.