Visa i CAQ

Voleu conèixer els nostres preus?

Converteix-te en estudiant

El tipus de visa que necessiteu depèn del país del qual veniu i de la durada del vostre programa.

Visitor Visa

Si voleu venir a Canadà i estudiar fins a 6 mesos, és possible que necessiteu una visa de visat o eTA (Autorització electrònica de viatges) en funció del país de què sigui.

Esbrineu si necessiteu una visa

Si el vostre país està llistat allà. BLI l'ajudarà en el procés i us enviarà els documents escolars necessaris per enviar-los amb la vostra sol·licitud.

Permís d'estudi i CAQ

Si teniu previst estudiar a BLI durant més de sis mesos, hi ha dos documents que heu de tenir: un permís d'estudi canadenc i el CAQ (certificat d'acceptació de Quebec). Si aquest és el cas, primer heu de sol·licitar el CAQ. Després d'obtenir el vostre CAQ (3-6 setmanes en general), podeu iniciar el procés d'obtenció del vostre permís d'estudis canadenc.

Com sol·licitar un permís d'estudi canadenc?

Com sol·licitar el vostre CAQ?

Nota important: Tant els governs de Quebec com els canadencs concedeixen permisos d'estudi als estudiants internacionals només quan s'admeten a un programa reconegut a temps complet. Si us plau contacti'ns per a més detalls.

 

BLI us pot ajudar amb el vostre procés d'aplicació si ho sol·liciteu.