Visa & CAQ

Chcete znát naše poplatky?

Staňte se studentem

Typ víza, který potřebujete, závisí na zemi, ze které pocházíte, a na délku vašeho programu.

Visa Visa

Pokud chcete přijít do Kanady a studovat do 6 měsíců, možná budete potřebovat návštěvnické vízum nebo eTA (Electronic Travel Authorisation) v závislosti na zemi, ze které pocházíte.

Zjistěte, zda potřebujete vízum

Pokud je zde uvedena vaše země. BLI vám pomůže v procesu a zašle vám potřebné školní doklady, které budete moci předložit spolu s vaší žádostí.

Studijní povolení & CAQ

Pokud plánujete studovat na BLI déle než šest měsíců, musíte mít dva dokumenty: kanadské studijní povolení a CAQ (Certifikát přijetí Quebecu). Pokud tomu tak je, musíte nejprve požádat o CAQ. Po získání CAQ (3-6 týdny obecně) můžete zahájit proces získání kanadského studijního povolení.

Jak požádat o kanadské studijní povolení?

Jak požádat o vaše CAQ?

Důležitá poznámka: Kanadská a kanadská vláda udělují studijní povolení zahraničním studentům pouze v případě, že jsou přijati do uznaného programu na plný úvazek. Prosím kontaktujte nás pro více informací.

BLI vám může pomoci při procesu podání žádosti, pokud o to požádáte.