Visa og CAQ

Vil du vide vores gebyrer?

Bliv studerende

Den type visum, du har brug for afhænger af det land, du kommer fra og på længden af ​​dit program.

Visitor Visa

Hvis du ønsker at komme til Canada og studere i op til 6 måneder, kan du have brug for et besøgsvisum eller eTA (elektronisk rejsetilladelse) afhængigt af hvilket land du er fra.

Find ud af om du har brug for visum

Hvis dit land er opført der. BLI hjælper dig igennem processen og sender dig de nødvendige skoledokumenter til at indsende med din ansøgning.

Study Permit & CAQ

Hvis du planlægger at studere hos BLI i mere end seks måneder, er der to dokumenter, du skal have: en canadisk studie tilladelse og CAQ (Quebec Acceptance Certificate). Hvis dette er tilfældet, skal du først ansøge om CAQ. Efter at have fået din CAQ (3-6 uger generelt), kan du starte processen med at opnå din canadiske studie tilladelse.

Hvordan ansøger du om en canadisk studie tilladelse?

Hvordan ansøger du om din CAQ?

Vigtigt: Både de canadiske og canadiske regeringer giver kun studiebevillinger til internationale studerende, når de optages på et anerkendt program på fuld tid. Vær venlig kontakte os for flere detaljer.

 

BLI kan hjælpe dig med din ansøgningsproces, hvis du anmoder om det.