Visa & CAQ

Kas soovite teada saada meie tasusid?

Hakka üliõpilane

Vajaliku viisa liik sõltub teie päritoluriigist ja teie programmi pikkusest.

Külastaja viisa

Kui soovite Kanadasse tulla ja õppida kuni 6 kuu jooksul, võib teil olla vaja külastamisviisa või eTA (Electronic Travel Authorization), sõltuvalt riigist, kust te olete.

Said teada, kas vajate viisat

Kui teie riik on seal loetletud. BLI aitab teil protsessi läbi viia ja saadab teie taotlusele esitamiseks vajalikud koolidokumendid.

Õppimisluba & CAQ

Kui kavatsete õppida BLI-s kauem kui kuus kuud, on teil kaks dokumenti: Kanada õppetoetus ja CAQ (Quebeci vastuvõtukood). Sellisel juhul peate esimesena taotlema CAQ-d. Pärast oma CAQ (3-6 nädalat üldiselt) saamist võite alustada oma Kanada õppetoetuse saamise protsessi.

Kuidas taotleda Kanada õppetoetust?

Kuidas taotleda oma CAQ-d?

Tähtis märkus: Nii Quebeci kui ka Kanada valitsused annavad rahvusvahelistele üliõpilastele õppeload ainult siis, kui nad võetakse täiskohaga tunnustatud programmis. Palun võta meiega ühendust rohkem üksikasju.

BLI aitab teil taotluse esitamise protsessis, kui seda taotlete.