Visa & CAQ

Haluatko tietää palkkumme?

Ryhdy opiskelijaksi

Tarvitset viisumin tyypin riippuen siitä, mistä maasta tulevat ja ohjelman pituudesta.

Vierailija Visa

Jos haluat tulla Kanadaan ja opiskella enintään 6 kuukauteen, saatat tarvita vierailijaviisumia tai eTA: ta (sähköinen matkustuslupa) riippuen siitä, mistä maasta olet.

Löytyi, jos tarvitset viisumin

Jos maasi on listattu siellä. BLI auttaa sinua läpi prosessin ja lähettää sinulle tarvittavat kouluasiakirjat, jotka lähetetään hakemuksessasi.

Opintolupa & CAQ

Jos aiot opiskella BLI: ssä pidempään kuin kuusi kuukautta, sinulla on oltava kaksi asiakirjaa: Kanadan opintolupa ja CAQ (Quebec-hyväksyntäviranomalli). Jos näin on, sinun on ensin haettava CAQ. Kun olet hankkinut CAQ: n (3-6 viikkoa yleensä), voit aloittaa Kanadan tutkintolupahakemuksen hankinnan.

Kuinka hakea Kanadan tutkintolupaa?

Kuinka hakea CAQ: lle?

Tärkeä huomautus: Sekä Quebecin että Kanadan hallitukset myöntävät opintotuen kansainvälisille opiskelijoille vasta, kun heidät hyväksytään tunnustetulla ohjelmalla kokopäiväisesti. Ole kiltti ota meihin yhteyttä Lisätietoja.

 

BLI voi auttaa sinua hakemusprosessissa, jos sitä pyydät.