Visa & CAQ

Wolle jo ús fees witte?

Wês studint

It type visa dat jo nedich binne hinget ôf fan it lân dat jo komme en op 'e lingte fan jo programma.

Visitor Visa

As jo ​​nei Kanada komme en ûndersiikje foar oant en mei 6 moannen, kinne jo in besichtlike visa of eTA (elektronische reisfergunning) nedich wêze neffens it lân dat jo binne.

Untdutsen oft jo in visa nedich hawwe

As jo ​​lân dêr stiet is. BLI sil jo helpe fia it proses en sil jo de nedige skoaldokuminten stjoere om jo mei oanfraach te stjoeren.

Study Permit & CAQ

As jo ​​plannen om langer dan seis moannen te studearje, dan binne der twa dokuminten dy't jo hawwe moatte: in Kanadeesk Studintfergunning en it CAQ (Quebec Acceptance Sertifikaat). As dit it gefal is, moatte jo earst de CAQ tapasse. Nei jo CAQ (3-6 wiken yn 't algemien) kinne jo it proses begjinne om jo Kanadyske Studintfergunning te krijen.

Hoe kinne jo oanfreegje foar in Kanadeesk Studintfergunning?

Hoe kinne jo tapasse foar jo CAQ?

Wichtige Note: Sawol de Quebec- en Kanadeeske regearingen jouwe stúdzjeregingen oan ynternasjonale learlingen allinich as se tagong binne ta in erkend programma op in folsleine basis. Asjebleaft kontakt mei ús opnimme foar mear details.

BLI kin jo helpe by jo applikaasjeproses as jo it freegje.