Visa & CAQ

Želite li znati naše naknade?

Postanite učenik

Vrsta viza koja vam je potrebna ovisi o zemlji iz koje dolazite i o duljini vašeg programa.

Visitor Visa

Ako želite doći u Kanadu i proučavati do 6 mjeseci, možda vam je potrebna viza posjetitelja ili eTA (Electronic Travel Authorization), ovisno o zemlji iz koje dolazite.

Pronađeno je li vam potrebna viza

Ako je vaša zemlja ovdje navedena. BLI će vam pomoći tijekom procesa i poslat će vam potrebne školske dokumente koje trebate podnijeti s vašom prijavom.

Dopuštenje za studij i CAQ

Ako planirate studirati na BLI duže od šest mjeseci, morate imati dva dokumenta: Kanadska dozvola za studij i CAQ (Certifikat za prihvaćanje Quebeca). Ako je to slučaj, najprije se morate prijaviti za CAQ. Nakon dobivanja CAQ (3-6 tjedana općenito), možete započeti postupak dobivanja kanadske dozvole za studij.

Kako podnijeti zahtjev za kanadsku dozvolu za studij?

Kako podnijeti zahtjev za svoj CAQ?

Važna napomena: I Quebec i kanadska vlada odobravaju studentske dozvole za studente samo ako su priznate na program s punim radnim vremenom. Molim Kontaktirajte nas za više detalja.

BLI vam može pomoći pri prijavi ako ga zatražite.