Visa & CAQ- ը

Ցանկանում եք իմանալ մեր վճարները:

Դառնալ ուսանող

Վիզայի տեսակը, որը անհրաժեշտ է, կախված է այն երկրից, որը գալիս եք եւ ձեր ծրագրի երկարությամբ:

Այցելու վիզա

Եթե ​​ցանկանում եք այցելել Կանադա եւ սովորել մինչեւ 6 ամիս, կարող եք մուտք գործել մուտքի արտոնագիր կամ eTA (Electronic Travel Authorization) `կախված երկրից:

Ստացվել է, եթե վիզա պետք է

Եթե ​​ձեր երկիրը նշված է այնտեղ: BLI- ը կօգնի Ձեզ գործընթացում եւ կուղարկի ձեզ անհրաժեշտ դպրոցական փաստաթղթեր `ներկայացնելու ձեր դիմումը:

Ուսումնասիրության թույլտվություն եւ CAQ

Եթե ​​դուք ծրագրում եք սովորել BLI- ում ավելի քան վեց ամսվա ընթացքում, կան երկու փաստաթղթեր, որոնք պետք է ունենան Կանադայի ուսումնական թույլտվություն եւ CAQ (Quebec ընդունման վկայագիր): Եթե ​​դա այդպես է, դուք պետք է դիմեք CAQ- ին: Ձեր CAQ- ի (ընդհանուր առմամբ 3-6 շաբաթ) ստանալուց հետո կարող եք սկսել Կանադայի ուսումնական թույլտվության ձեռքբերման գործընթացը:

Ինչպես դիմել Կանադայի ուսումնական թույլտվության համար:

Ինչպես դիմել ձեր CAQ- ին:

Կարեւոր նշում. Քվեբեկի եւ Կանադայի կառավարությունները թույլտվություն են տալիս միջազգային ուսանողներին միայն այն ժամանակ, երբ նրանք ընդունվում են ճանաչված ծրագիր լիաժամկետ հիմունքներով: Խնդրում ենք դիմեք մեզ Մանրամասների համար

BLI- ը կարող է օգնել ձեզ ձեր դիմումի գործընթացում, եթե խնդրեք այն: