ויזה & CAQ

האם אתה רוצה לדעת את דמי שלנו?

להיות סטודנט

סוג האשרה שאתה צריך תלוי במדינה שבה אתה בא ובאורך התוכנית שלך.

ויזת אורחים

אם אתה רוצה להגיע לקנדה וללמוד עד 6 חודשים, ייתכן שיהיה עליך אשרת ביקור או ETA (אישור נסיעות אלקטרונית) בהתאם לארץ אתה.

נמצא אם אתה צריך ויזה

אם המדינה שלך מופיעה ברשימה. BLI יעזור לך בתהליך וישלח לך את המסמכים הדרושים לבית הספר כדי להגיש עם הבקשה שלך.

רישיון לימודים & CAQ

אם אתם מתכננים ללמוד ב BLI במשך יותר משישה חודשים, ישנם שני מסמכים אתה חייב להיות: אישור מחקר קנדי ​​ואת CAQ (תעודת קבלה קוויבק). אם זה המקרה, אתה צריך לבקש עבור CAQ הראשון. לאחר קבלת CAQ (3-6 שבועות באופן כללי), אתה יכול להתחיל את תהליך קבלת הרשאת המחקר הקנדי שלך.

כיצד להגיש בקשה להיתר מחקר קנדי?

כיצד להגיש בקשה ל- CAQ שלך?

הערה חשובה: הן קוויבק והן ממשלות קנדה מעניקות היתרי לימוד לסטודנטים בינלאומיים רק כאשר הם מתקבלים לתוכנית מוכרת על בסיס מלא. אנא תיצור איתנו קשר לפרטים נוספים.

 

BLI יכול לעזור לך בתהליך הבקשה שלך אם תבקש זאת.