Apa sampeyan pengin ngerti biaya?

Dadi mahasiswa

Two Amazing Locations

Montreal & Kota Quebec

Montreal

Montreal minangka kutha unik. A kutha ngendi basa lan budaya ketemu. Kutha karo rasa Eropa sing bakal nyenengake sampeyan saka dina pisanan.

Kutha iki dumunung ing sawijining pulo ing pinggir Kali St. Lawrence. Panggonan sing paling apik kanggo sinau basa Inggris lan Perancis lan nyenengake dhewe ing petualangan budaya.

Ora ana masalah nalika sampeyan milih teka, tansah ana sing menarik lan nyenengake. Apa ing musim panas, musim semi, musim gugur utawa mangsa, ana sing tansah ana.

City Quebec

Quebec minangka kutha sing apik banget lan éndah. Iku jantung budaya Prancis ing Amerika Utara. Piranti Eropah ing bawana anyar. Majestic ing pinggir Kali St. Lawrence, Quebec minangka salah sawijining kutha paling éndah ing donya lan ibukutha provinsi Quebec.
 
Iku sugih ing sajarah, arsitektur lan tradisi kanthi daya tarik Eropa asli.
  
Minangka kutha paling gedhé ing Kanada sing ana 100 francophone, Quebec minangka panggonan sing paling apik kanggo nyelarasake basa lan ing wektu sing padha seneng kabeh kutha sing apik kanggo sampeyan !!

Macem-macem program

BLI nawakake macem-macem program kanggo cocog karo kabutuhan. Ing BLI sampeyan bakal nemokake program sing sampeyan goleki.

Pilihan Akomodasi

Departemen akomodasi menehi opsi sing beda kanggo sampeyan milih.

Homestay

Panggonan

Akomodasi alternatif

Program Sosial Amazing

Urip basa sampeyan sinau kanthi melu program sosial kita sing nyedhiyakake aktivitas gedhe saben dina.

Other Services

Konseling Pribadi

Kita mesthekake sampeyan nampa kabeh dhukungan sing perlu nalika sampeyan manggon pengalaman sinau iki.

Visa & CAQ Assistance

Yen sampeyan butuh visa pangunjung utawa ijin sinau kanggo teka ing Kanada, sampeyan bisa mbantu proses kasebut.

Asuransi Kesehatan

Kita bisa ngurus asuransi kesehatan, sing wajib kanggo kabeh siswa sing teka ing Kanada.

Transfer bandara

Kita milih sampeyan lan nyelehake sampeyan ing bandara supaya pengalaman perjalanan sampeyan menyang Kanada gampang lan nyaman.

Apa sing diomongke para siswa

  • Salah sijine pengalaman paling apik sing aku alami. Aku seneng banget neng kene ning Montreal aku malah ora tau ngerti. Pangan, wong, panggonan, apa sing bisa sampeyan lakoni, apa sing sampeyan mangerteni, saben dina sinau babagan sejarah Montreal kanthi cara sing apik banget
    Aku nyaranake 100% lan aku bakal teka maneh tanpa mikir kaping pindho

    Andres Marin
    Siswa Inggris - Meksiko
  • Nalika aku tekan Kanada, aku ora ngerti basa Inggris utawa Prancis. Sasampunipun ngawontenaken program BLI Bilingual, kaprigelan basa kula ing basa kasebut saged nambah. Dina iki aku bisa ngomong aku TRILINGUAL

    Bruna Marsola
    Bilingual Student - Brazil
  • Aku entuk daftar ing BLI kanggo sinau basa Inggris lan aku dadi mahasiswa kelas menengah ing kurang saka 6 sasi. Guru-guru sing profesional lan kudu ngerti sampeyan ngerti lan sinau kabeh sing diwulangake. Kelas banget interaktif. Sekolah iki nduweni murid saka sak ndonya supaya bisa nggawe akeh kanca.

    Mingue Kim
    Pelajar Inggris - Korea
Jogo silaturahmi

newsletter