Ngobrol karo kita, didukung karo LiveChat

Kursus Bahasa Inggris di Montreal

Apa sampeyan pengin ngerti biaya?

Dadi mahasiswa

BLI umum kursus bahasa Inggris dirancang kanggo siswa sing pengin nambah akurasi lan fluency nalika sesambungan ing basa Inggris. Apa sampeyan pengin sinau basa Inggris kanggo karya, lelungan, sekolah, utawa mung kanggo kesenengan, BLI bakal mbantu sampeyan entuk gol.

BLI nawakake macem-macem program basa kanggo cocog karo kabutuhan saben siswa. Kanthi sawetara jadwal lan program, kita bisa njupuk sampeyan saka komunikasi dhasar kanggo keahlian akademik lanjutan liwat pelajaran menarik lan dinamis sing dikirimake dening guru-guru sing duwe pengalaman sing ngerti motivasi lan ambisi.

Kursus Bahasa Inggris Umum
Tingkat instruksi 12

Saka dhasar kanggo Advanced

Kelas Cilik

(Siswa 12 saben kelas)

Pilihan program sing beda-beda

Part wektu

Sepenuh wektu

Tenanan

Super Intensif

Bocah kabeh dina

Part wektu

Part wektu

Kelas 18 saben minggu

Jadwal Kelas

Mon - Thu

9: 00 - 12: 20

Ana

9: 00 - 10: 30

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
9: 00 - 10: 30

Komunikatif

Toto wicoro

Komunikatif

Toto wicoro

Komunikatif

Toto wicoro

Komunikatif

Toto wicoro

Skills Integrated
10: 40 - 12: 20 Skills Integrated Skills Integrated Skills Integrated Skills Integrated

Sepenuh wektu

Sepenuh wektu

Kelas 24 saben minggu

Jadwal Kelas

Mon - Thu

9: 00 - 2: 00

Ana

9: 00 - 12: 20

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
9: 00 - 10: 30

Komunikatif

Toto wicoro

Komunikatif

Toto wicoro

Komunikatif

Toto wicoro

Komunikatif

Toto wicoro

Skills Integrated
10: 40 - 12: 20 Skills Integrated Skills Integrated Skills Integrated Skills Integrated Bengkel komunikasi
1: 10 - 2: 00 Bengkel komunikasi Bengkel komunikasi Bengkel komunikasi Bengkel komunikasi

Tenanan

Tenanan

Kelas 30 saben minggu

Jadwal Kelas

Mon - Thu

9: 00 - 3: 15

Ana

9: 00 - 12: 20

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
9: 00 - 10: 30

Komunikatif

Toto wicoro

Komunikatif

Toto wicoro

Komunikatif

Toto wicoro

Komunikatif

Toto wicoro

Skills Integrated
10: 40 - 12: 20 Skills Integrated Skills Integrated Skills Integrated Skills Integrated Bengkel komunikasi
1: 10 - 2: 00 Bengkel komunikasi Bengkel komunikasi Bengkel komunikasi Bengkel komunikasi
2: 00 - 3: 15 Skills khusus Skills khusus Skills khusus Skills khusus

Super Intensif

Super Intensif

Kelas 35 saben minggu

Jadwal Kelas

Mon - Thu

9: 00 - 4: 20

Ana

9: 00 - 12: 20

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
9: 00 - 10: 30

Komunikatif

Toto wicoro

Komunikatif

Toto wicoro

Komunikatif

Toto wicoro

Komunikatif

Toto wicoro

Skills Integrated
10: 40 - 12: 20 Skills Integrated Skills Integrated Skills Integrated Skills Integrated Bengkel komunikasi
1: 10 - 2: 00 Bengkel komunikasi Bengkel komunikasi Bengkel komunikasi Bengkel komunikasi
2: 00 - 3: 15 Skills khusus Skills khusus Skills khusus Skills khusus
3: 15 - 4: 20 Pilihan Pilihan Pilihan Pilihan

Grammar Komunikasi
Keahlian terpadu
Bengkel komunikasi
Skills khusus
Pilihan