Ngobrol karo kita, didukung karo LiveChat

Kursus Prancis

Apa sampeyan pengin ngerti biaya?

Dadi mahasiswa

BLI umum kursus Perancis dirancang kanggo siswa sing pengin nambah akurasi lan fluency nalika sesambungan ing Perancis. Apa sampeyan pengin sinau basa Prancis kanggo karya, lelungan, sekolah, utawa mung kanggo kesenengan, BLI bakal mbantu sampeyan entuk gol.

BLI nawakake macem-macem program basa kanggo cocog karo kabutuhan saben siswa. Kanthi sawetara jadwal lan program, kita bisa njupuk sampeyan saka komunikasi dhasar kanggo keahlian akademik lanjutan liwat pelajaran menarik lan dinamis sing dikirimake dening guru-guru sing duwe pengalaman sing ngerti motivasi lan ambisi.

Kursus Prancis Umum
Tingkat instruksi 13

Saka dhasar kanggo Advanced

Kelas Cilik

(Siswa 12 saben kelas)

Pilihan program sing beda-beda

Part wektu

Sepenuh wektu

Tenanan

Super Intensif

Bocah kabeh dina

Part wektu

Part wektu

Kelas 18 saben minggu

Program paruh wektu menehi kesempatan kanggo nglapurake lan nglatih kabeh aspek belajar basa, sing nyakup kabeh papat skills (maca, nulis, lan ngrungokake), grammar lan kosakata. Pendekatan punika komunikatif lan kelas dirancang kanggo dinamis lan awake dhewe.

Monday9: 00 - 12: 20
Selasa9: 00 - 12: 20
Wednesday9: 00 - 12: 20
Thursday9: 00 - 12: 20
Ana9: 00 - 10: 30

Sepenuh wektu

Sepenuh wektu

Kelas 24 saben minggu

Saliyane nyakup papat skills (maca, nulis, speaking lan ngrungokake), grammar lan kosakata ing lingkungan mahasiswa lan komunikatif, sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo ngembangake kaluwihan lan akurasi saben pelatihan sing dirancang kanggo nguatake lan nglatih basa sampeyan sinau ing wayah esuk.

Monday9: 00 - 14: 00
Selasa9: 00 - 14: 00
Wednesday9: 00 - 14: 00
Thursday9: 00 - 14: 00
Ana9: 00 - 12: 20

Tenanan

Tenanan

Kelas 30 saben minggu

Kanggo siswa sing pengin njupuk basa sinau kanggo tingkat sabanjure, pilihan iki di bangun ing kemampuan saben dina lan fokus basa kanthi kesempatan kanggo berkembang ing wilayah tartamtu. Liwat kombinasi Task Based Learning lan piwulang keterampilan tradisional, sampeyan bakal dadi bagean saka kelas kanthi tujuan tartamtu ing ngendi kabeh basa nggunakake basa diaktifake kanthi alami lan èfèktif.

Monday9: 00 - 15: 15
Selasa9: 00 - 15: 15
Wednesday9: 00 - 15: 15
Thursday9: 00 - 15: 15
Ana9: 00 - 12: 20

Super Intensif

Super Intensif

Kelas 35 saben minggu

Kelas Super Intensif luwih lanjut! Kene sampeyan bakal bisa nyedhaki guru karo kelompok sing luwih cilik kanggo mbantu sampeyan njangkau goal ing lingkungan sekolah. Sampeyan bisa uga sinau babagan kemampuan sing bisa ditransfer kayata cara ngirim presentasi sing efektif lan nyenengake, utawa nglanjutake karir kanthi sinau ing Business Business French utawa Exam Preparation; karo program Super Intensif, sampeyan sinau luwih saka mung basa!

Monday9: 00 - 16: 20
Selasa9: 00 - 16: 20
Wednesday9: 00 - 16: 20
Thursday9: 00 - 16: 20
Ana9: 00 - 12: 20

Full Day Bilingual

Bocah kabeh dina

Kelas 42 saben minggu

Sampeyan bakal sinau basa Perancis lan Inggris ing wektu sing padha! Dina sing khas bakal kalebu blok-blok khas 6, pamisah antara Prancis lan Inggris. Gumantung marang kabutuhan siswa, tingkat siswa, lan ukuran kelas, padha njupuk basa Inggris utawa Perancis ing telung pamblokiran pisanan, banjur ganti kanggo telung blok pungkasan. Wong-wong bakal nampa instruction ing kabeh skills 4 (maca, nulis, speaking lan ngrungokake), lan karo grammar lan kosa kata Integrasi menyang saben pawulangan, ing loro basa. Metodologi bakal tetep communicative lan mahasiswa-centered ing sadina-dina.

Monday9: 00 - 17: 10
Selasa9: 00 - 17: 10
Wednesday9: 00 - 17: 10
Thursday9: 00 - 17: 10
Ana9: 00 - 15: 40
Grammar Komunikasi
Part wektu
Sepenuh wektu
Tenanan
Super Intensif

Ing kelas iki sampeyan bakal nemokake konsep-konsep tata basa sing cocog kanggo level sampeyan; tansah ing konteks lan liwat tema menarik. Pendekatan punika komunikatif lan mahasiswa pusat, ana akeh kesempatan kanggo nemokake lan laku basa target.

Keahlian terpadu
Part wektu
Sepenuh wektu
Tenanan
Super Intensif
Bocah kabeh dina

Ing kelas iki, sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo latihan skills papat basa: listening, speaking, reading and writing. Grammar lan vocabulary digabungake menyang saben pelajaran lan cara evaluasi yaiku Assessment Continuous.

Bengkel komunikasi
Sepenuh wektu
Tenanan
Super Intensif
Bocah kabeh dina

Kene sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo ngisi kabeh sing wis sampeyan sinau ing rong blok pisanan ing laku! Kelas iki fokus ing komunikasi lan kepinteran, lan aktivitas kasebut dirancang kanggo seneng-seneng lan dinamis.

Skills khusus
Tenanan
Super Intensif
Bocah kabeh dina

Kelas iki fokus ing siji skill tartamtu (listening, speaking, reading utawa writing) liwat karya proyek lan Learning Based Task. Sampeyan bisa nindakake katrangan nulis kanthi ngasilake koran sekolah, utawa ngembangake kemampuan ngrungokake kanthi ndelok donya utawa radio lan podcast.

Pilihan
Super Intensif
Bocah kabeh dina

Punika minangka kesempatan kanggé sinau basa Prancis kanggé Tujuan Tertentu. Sampeyan bisa bantuan prospek profesional kanthi njupuk International Business French, utawa gain Skills ditransfer kayata cara menehi presentasi efektif!