Ngobrol karo kita, didukung karo LiveChat

Sajarah BLI

Apa sampeyan pengin ngerti biaya?

Dadi mahasiswa

BLI Sejarah

Murid-murid sing luwes wiwit 1976

BLI (Bouchereau Lingua International) mbukak sekolah basa pisanan ing 1976 ing Montreal, Quebec. Tujuane yaiku kanggo menehi pelatihan bisnis marang eksekutif senior lan pangurus ing pirang-pirang industri lan bidang keahlian. Sakcepete sawise, BLI mulai nampi siswa saka sak ndonya kanggo melu program immersion Perancis lan Inggris.

Sawise nduwe reputasi minangka perusahaan sing nduweni keahlian, inovasi, lan layanan pelanggan sing lumayan, sekolah kasebut nuli nulak panyuwunan layanan basa sing akeh lan wiwit menehi layanan penerjemahan kualitas ing perusahaan lokal lan internasional, saka kantor sing diakreditasi pemerintah .

Staf pengajar sing dikhususake lan semangat uga atmosfer sing ramah lan positif minangka tandha BLI, sing wis sukses pikantuk kampus liyane ing ibukota Quebec.

Kampus Kota Quebec kita mbukak dalan kanggo latihan mahasiswa internasional ing basa Prancis.

Wiwit, BLI wis ngupayakake metodologi kanggo nggolekake kabutuhan lan kabutuhan mahasiswa. Saiki, BLI minangka salah sawijining sekolah bahasa sing paling dikenal ing donya lan nawakake macem-macem program sing dirancang kanggo siswa saka budaya lan latar sing beda-beda.

Ing area layanan perusahaan, BLI ora mung bisa nglayani latihan basa sing disesuaikan, nanging uga ngirimake layanan linguistik kayata terjemahan, evaluasi, lokakarya, dll. Klien perusahaan kita kalebu perusahaan multinasional kayata Deloitte, Coca Cola, Hydro Quebec, dll.

Pilih basa sampeyan