Ngobrol karo kita, didukung karo LiveChat

Apa sampeyan pengin ngerti biaya?

Dadi mahasiswa

BLI Montreal

Panggonan ing ndonya.

Sinau rong basa sekaligus

Dumunung ing sawijining pulo ing pinggir Kali St. Lawrence, Montreal minangka sawijining kutha kanthi kontras lan orisinalitas, sawijining kutha ing endi pesona Béntang Lama nestles nganti kecanggihan ing Amérika Lor. Montreal minangka kutha multikultural ing ngendi wong-wong saka latar mburi beda urip ing harmoni.

Minangka kutha ing ngendi budaya Perancis lan Inggris ketemu, panggonan sing becik kanggo sinau basa kasebut.

BLI Montréal dumunung ing jantung Montreal Lama, sawijining wilayah sing kebak nyawané, ing saben panggonan utama ing Montreal. We are conveniently located mung rong menit saka stasiun metro Place-d'Armes, ing bangunan warisan cedhak Basilika Notre-Dame sing misuwur. Fasilitas modern kita nyedhiyakake siswa atmosfer sing nyenengake lan nyenengake supaya proses pembelajaran luwih nyenengake lan nyenengake.

Diakreditasi dening Basa Kanada, BLI minangka sekolah basa kanthi pengalaman 40 taun ing industri pendidikan basa lan program rekam akademik lan umum kanggo kabeh tingkat.

Kita nggunakake pendekatan dinamis lan komunikatif sing ora mung mbantu mahasiswa dadi pinter ing basa, nanging uga menehi alat kanggo sukses ing tingkat global.