Ngobrol karo kita, didukung karo LiveChat

BLI Programs

Apa sampeyan pengin ngerti biaya?

Dadi mahasiswa

Inggris program

16 +

Umum Basa Inggris

BLI umum kursus bahasa Inggris dirancang kanggo siswa sing pengin nambah akurasi lan fluency nalika sesambungan ing basa Inggris.

Apa sampeyan pengin sinau basa Inggris kanggo karya, lelungan, sekolah, utawa mung kanggo kesenengan, BLI bakal mbantu sampeyan entuk gol.

Inggris Bisnis

BLI Business English kursus kursus terpadu skills sing dirancang kanggo mahasiswa sing pengin nggunakake basa Inggris ing kahanan profesional, mulang wong kosakata lan basa fungsional sing kudu sukses.

Ujian Persiapan

Kursus-kursus persiapan Ujian BLI dirancang kanggo mulang sampeyan kabeh skills, strategi, teknik lan kapercayan sing perlu kanggo ngliwati ujian sing wis dipersiapake.

BLI nawakake persiapan kanggo ujian ing ngisor iki:

  • IELTS
  • TOEFL
  • FCE
  • CAE

Program Perancis

16 +

Umum Basa Inggris

BLI umum kursus bahasa Inggris dirancang kanggo siswa sing pengin nambah akurasi lan fluency nalika sesambungan ing basa Inggris.

Apa sampeyan pengin sinau basa Inggris kanggo karya, lelungan, sekolah, utawa mung kanggo kesenengan, BLI bakal mbantu sampeyan entuk gol.

Ujian Persiapan

Kursus-kursus persiapan Ujian BLI dirancang kanggo mulang sampeyan kabeh skills, strategi, teknik lan kapercayan sing perlu kanggo ngliwati ujian sing wis dipersiapake.

BLI nawakake persiapan kanggo ujian ing ngisor iki:

  • IELTS
  • TOEFL
  • FCE
  • CAE

Program Bilingual

16 +

Program Bilingual

Program BLI dwibahasa wis dirancang kanggo mbantu sampeyan sinau skills sing dibutuhake kanggo komunikasi sacara akurat lan lancar ing loro, Inggris lan Prancis. Dawane minimal sing disaranake kanggo program iki yaiku sasi 8.

Program Pemuda

9+

FLAP (Camp Language)

Program BLI dwibahasa wis dirancang kanggo mbantu sampeyan sinau skills sing dibutuhake kanggo komunikasi sacara akurat lan lancar ing loro, Inggris lan Prancis. Dawane minimal sing disaranake kanggo program iki yaiku sasi 8.

Program liburan

Program BLI dwibahasa wis dirancang kanggo mbantu sampeyan sinau skills sing dibutuhake kanggo komunikasi sacara akurat lan lancar ing loro, Inggris lan Prancis. Dawane minimal sing disaranake kanggo program iki yaiku sasi 8.

Pengalaman SD lan SMA

Program BLI dwibahasa wis dirancang kanggo mbantu sampeyan sinau skills sing dibutuhake kanggo komunikasi sacara akurat lan lancar ing loro, Inggris lan Prancis. Dawane minimal sing disaranake kanggo program iki yaiku sasi 8.

Siswa SD lan SMP

Program BLI dwibahasa wis dirancang kanggo mbantu sampeyan sinau skills sing dibutuhake kanggo komunikasi sacara akurat lan lancar ing loro, Inggris lan Prancis. Dawane minimal sing disaranake kanggo program iki yaiku sasi 8.

Program jembatan

Program BLI dwibahasa wis dirancang kanggo mbantu sampeyan sinau skills sing dibutuhake kanggo komunikasi sacara akurat lan lancar ing loro, Inggris lan Prancis. Dawane minimal sing disaranake kanggo program iki yaiku sasi 8.

Parent & Kids Programs

6+

Language + Language

Program BLI dwibahasa wis dirancang kanggo mbantu sampeyan sinau skills sing dibutuhake kanggo komunikasi sacara akurat lan lancar ing loro, Inggris lan Prancis. Dawane minimal sing disaranake kanggo program iki yaiku sasi 8.

Language + Elementary or High school

Program BLI dwibahasa wis dirancang kanggo mbantu sampeyan sinau skills sing dibutuhake kanggo komunikasi sacara akurat lan lancar ing loro, Inggris lan Prancis. Dawane minimal sing disaranake kanggo program iki yaiku sasi 8.

Language & College + Elementary or High school

Program BLI dwibahasa wis dirancang kanggo mbantu sampeyan sinau skills sing dibutuhake kanggo komunikasi sacara akurat lan lancar ing loro, Inggris lan Prancis. Dawane minimal sing disaranake kanggo program iki yaiku sasi 8.