Ngobrol karo kita, didukung karo LiveChat

Apa sampeyan pengin ngerti biaya?

Dadi mahasiswa

BLI Quebec

Panggonan ing ndonya.

Budaya Sing Luwih Unggah Lokasi

Quebec minangka kutha warisan Kanada sing éndah. Jantung budaya sing nganggo basa Prancis ing Amerika Utara. Piranti Eropah ing bawana anyar. Dumunung ing bank-bank megah Kali St-Lawrence, kutha Quebec minangka salah sawijining kutha paling éndah ing donya.

Kutha paling gedhé ing Prancis sing paling gedhé ing Kanada lan ibukutha provinsi Quebec, Kota Quebec minangka panggonan kanggo nyelehake basa Prancis kanthi nyenengake kabeh sing bisa ditawakake saka Quebec, saka nggoleki paus ing Tadoussac, kanggo ngicipi anggur ing Township Wétan .

BLI Quebec nyebar liwat rong lantai saka gedung modern ing pusat Kota Quebec, gampang diakses dening transportasi umum lan ing jarak adoh saka kabeh fasilitas lan titik wisata kepentingan.

BLI Quebec ora mung menehi lingkungan sing apik kanggo sinau basa Prancis, nanging uga ngorganisir maneka warna aktivitas kanggo siswa sinau babagan kutha lan ngelmune budaya Kanada sing unik!