Ngobrol karo kita, didukung karo LiveChat

insurance

Apa sampeyan pengin ngerti biaya?

Dadi mahasiswa

Asuransi kesehatan wajib kanggo kabeh siswa internasional sing teka ing Kanada. Nalika sampeyan ndhaftar ing salah sawijining kursus, sampeyan bisa njaluk panjaluk lan BLI bakal nyedhiyani sampeyan karo asuransi kesehatan darurat sing nglindhungi lan nglindhungi sampeyan sajrone mangsa sampeyan lan bakal menehi kabeh informasi babagan cara nggunakake.