Ngobrol karo kita, didukung karo LiveChat

Bisnis Internasional Inggris

Apa sampeyan pengin ngerti biaya?

Dadi mahasiswa

BLI Business English kursus kursus terpadu skills sing dirancang kanggo mahasiswa sing pengin nggunakake basa Inggris ing kahanan profesional, mulang wong kosakata lan basa fungsional sing kudu sukses.

AKU DADI · Bisnis Internasional Inggris

Admission Requirement

BLI Level 9

Program Length

Rong sesi lengkap

(8 minggu)

Jadwal Program

Sepenuh wektu

or

Tenanan

IBE · Full Time
Sepenuh wektu

Kelas 24 saben minggu

Program lengkap International Business English nyedhiyakake mahasiswa ing babagan profesionalitas kanthi mbantu ngembangake kemampuan sing bisa ditransfer kayata rembugan lan kepemimpinan liwat tema sing menarik lan studi kasus mingguan. Ing esuk, para siswa bisa nyinaoni tembang asli lan maca teks saka donya bisnis supaya bisa ngembangake kosakata sing luwih tepat lan teknis uga babagan struktur gramatikal lan sintaksis. Banjur, ing wayah sore, siswa duwe kesempatan kanggo aplikasi skills lan kawruh sing anyar liwat aktivitas lan tugas kanthi penekanan sing luwih gedhe babagan komunikasi lisan.

Jadwal Kelas

Mon - Thu

9: 00 - 2: 00

Fri

9: 00 - 12: 20

Mont
Tue
Wed
Thu
Fri
9: 00 - 10: 30 AKU DADI AKU DADI AKU DADI AKU DADI AKU DADI
10: 40 - 12: 20 AKU DADI AKU DADI AKU DADI AKU DADI

AKU DADI

Fokus Komunikatif

1: 10 - 2: 00

AKU DADI

Fokus Komunikatif

AKU DADI

Fokus Komunikatif

AKU DADI

Fokus Komunikatif

AKU DADI

Fokus Komunikatif

IBE · Intensif
Tenanan

Kelas 30 saben minggu

Ing program intensif, siswa duwe kesempatan kanggo ngliwati bisnis profesional Inggris sing luwih lanjut liwat kursus basis skills kanthi tema sing beda saben sesi. Saben dalan disusun karo tujuan tartamtu ing pikiran kayata komunikasi umum, manajemen, marketing lan interkultural komunikasi.

Jadwal Kelas

Mon - Thu

9: 00 - 3: 15

Fri

9: 00 - 12: 20

Mont
Tue
Wed
Thu
Fri
9: 00 - 10: 30 AKU DADI AKU DADI AKU DADI AKU DADI AKU DADI
10: 40 - 12: 20 AKU DADI AKU DADI AKU DADI AKU DADI

AKU DADI

Fokus Komunikatif

1: 10 - 2: 00

AKU DADI

Fokus Komunikatif

AKU DADI

Fokus Komunikatif

AKU DADI

Fokus Komunikatif

AKU DADI

Fokus Komunikatif

AKU DADI

Fokus tulisan

2: 00 - 3: 15

AKU DADI

Fokus tulisan

AKU DADI

Fokus tulisan

AKU DADI

Fokus tulisan

AKU DADI

Fokus tulisan

AKU DADI

Fokus tulisan