Ngobrol karo kita, didukung karo LiveChat

Privasi mbalekaken

Apa sampeyan pengin ngerti biaya?

Dadi mahasiswa

Postponement

Kebijakan pembatalan lan penundaan

Siswa sing pengin nolak wiwitan kursus kudu ngabari BLI sadurunge. Surat panrima anyar bakal diterbitake kanggo tanggal mengko gratis kanggo siswa sing sinau ing sasi 6. Murid-murid sing sinau liwat sasi 6 bakal dikenani biaya $ 70 CAD.

Pembatalan

Kabeh batalake sing dibatalake kudu diwenehi dening surat, fax, utawa e-mail sing nyatakake yen sampeyan mbatalake saka program sing wis didaftar. Registrasi lan biaya panggunaan akomodasi ora bisa dibalekake.
Yen siswa diwajibake kanggo mbatalake program kasebut amargi visa ditolak, rega ganti rugi lengkap bakal ditanggepi, ora kalebu biaya pendaftaran lan biaya panggunaan akomodasi. Elinga yen BLI perlu nampa huruf asli saka penolakan Kanada.

Siswa kudu tundhuk ing pedoman kasebut supaya layak kanggo ganti rugi:

Sadurunge program wiwitan program

a) Kurang saka 10 dina sawise ngajokake registrasi Panjenengan · 100% saka biaya kuliah.
b) 31 dina utawa luwih sadurunge program diwiwiti · 70% saka biaya kuliah.
c) Yen siswa dibatalake kurang saka 30 dina sadurunge tanggal wiwitan program · 60% saka biaya kuliah.

Sawise tanggal wiwitan program

a) Antara 1-10% saka program · 50% saka biaya kuliah.
b) Antara 11 - 24% saka program · 30% saka biaya kuliah.
c) 25% utawa luwih saka program · 0% saka biaya kuliah.

Siswa bisa nganyarke nanging ora mudhun program. contone Yen mahasiswa kepengin ngganti program full time kanggo program paruh wektu, dheweke bakal kudu mbatalake program lan reapply. Kebijakan pembatalan bakal dileksanakake.

* Yen mahasiswa teka menyang Kanada kanthi ijin belajar BLI, dheweke kudu ninggal hak kanggo kabeh pembayaran maneh.

Pengembalian Homestay

Ragad penempatan Homestay ora bisa dikembalikan. Siswa kudu menehi notifikasi minggu 2 nulis ing koordinator homestay yen arep ngganti homestay. Minggu 4 pisanan homestay ora bisa dikembalikan.

Wektu kanggo proses mbalekaken

Yen dheweke layak kanggo mbalekaken miturut kondisi ing ndhuwur, sampeyan bakal reimbursed ing periode dina gawe 45 sasuwene ditrima saka kabar sing ditulis babagan pembatalan.

Wigati dicathet yèn ragad pendaftar lan panggunaan akomodasi ora bisa dikembalikan ing kahanan apa wae