Ngobrol karo kita, didukung karo LiveChat

Pisanan dina kelas

Apa sampeyan pengin ngerti biaya?

Dadi mahasiswa

Sugeng rawuh ing BLI! Sampeyan pungkasanipun ing kene! We work hard kanggo nggawe pengalaman belajar sing nyenengake, nyenengake lan nyenengake.

Ing dina sing sepisanan sekolah, kita bakal duwe staf sing ramah lan ngalami nuwuhake nalika sampeyan teka, lan ana sesi orientasi kanggo kabeh siswa anyar kanggo ngerti kabijakan sekolah kita. Kita uga menehi demo sekolah lan lingkungan kanggo mbantu sampeyan sinau karo lingkungan anyar.

Sajrone sesi, kita uga menehi sampeyan introduksi babagan kutha, akomodasi informasi uga aktivitas sawise sekolah. Ana uga kit informasi sing dirancang kanthi apik kanggo mbantu mriksa kabeh rincian sing gegandhengan karo sekolah lan kabeh informasi sing bermanfaat babagan kutha.

Minangka kita ngerti yen sampeyan bakal rumangsa gelem ing dina pisanan, staf lan guru administratif bakal nuntun sampeyan liwat periode transisi iki. Kita bakal tansah ana ing ngurus kowe lan njawab kabeh pitakonan sampeyan. Sampeyan ora tau!