Ngobrol karo kita, didukung karo LiveChat

Apa BLI?

Apa sampeyan pengin ngerti biaya?

Dadi mahasiswa

Apa cara sing luwih apik kanggo sinau basa tinimbang urip? BLI ora mikir. Mulane, kabeh kursus bahasa inggris lan french wis dirancang kanggo nemokake kabutuhan lan kaperluan mahasiswa, lan adhedhasar pendekatan dinamis lan komunikatif sing ora mung mbantu mahasiswa dadi pinter sajrone basa, nanging uga menehi alat kanggo sukses ing tingkat global. BLI ndadekake kawruh linguistik sing relevan karo urip sampeyan ing macem-macem aspèk bermanfaat ngluwihi bayangan sampeyan. Ngembangaken pilihan lan ngoptimalake kasuksesan iku apa sing kita tumindak ing BLI.

BLI njupuk proses sinau basa ing njaba kelas, kanthi menehi murid-murid ing macem-macem kegiatan nyenengake lan nyenengake lan program Homestay kualitas sing bakal ngidini para siswa njupuk pengalaman sinau menyang tingkat liyane, sinau ing donya nyata. Aspek liyane saka pengalaman pembelajaran BLI yaiku ngaturake lan ngatur kustomisasi program sing bakal mbantu siswa sinau babagan kapribaden pribadine, ing lingkungan sing ramah, kanthi kesempatan kanggo melu para siswa BLI saka kabeh negara.

Kanggo luwih saka telung puluh enem taun, kita mbantu ribuan siswa saka sak ndonya kanggo nepangi impen lan dadi warga global. Saben uwong, pendidik, koordinator lan koordinator BLI, nyenengi kanggo nampi sampeyan ing salah sawijine sekolah lan uga ing sisih pengalaman pengalaman gedhe: "sinau basa ing luar negeri".

  • 40 taun pengalaman
  • Keunggulan ing pendidikan
  • Perhatian siswa individu
  • Program pribadi
  • Top Quality Kurikulum
  • Macem-macem program
  • Tanggal wiwitan fleksibel
  • Dijamin Sukses
  • Kelas Cilik
  • Keanekaragaman
  • Guru-guru sing bisa mbiyantu
  • Program kegiatan sing nyenengake
  • Loro lokasi ing Kanada
  • Program BLIlingual