Ngobrol karo kita, didukung karo LiveChat

Homestay

Apa sampeyan pengin ngerti biaya?

Dadi mahasiswa

A ngarep adoh saka ngarep

Manggon karo kulawarga tuan rumah iku cara sing apik lan unik kanggo nyenengake dhewe ing budaya lan basa Kanada, amarga ngijini sampeyan kanggo ngalami pengalaman kulawarga.

Kabeh kulawarga tuan omah dipilih kanthi kapilih lan kudu ketemu kriteria kualitas BLI. Kita mesthekake manawa kabeh kulawarga omah-omah ketemu standar safety and hygiene.

Kabeh kulawarga homestay BLI manggon ing jarak sing adoh saka sekolah. Wektu luang rata-rata antarané kahanan homestay lan BLI kanthi transportasi umum yaiku menit 20-60.

Tuan rumah homestay bakal nyedhiyani kamar pribadi utawa sing dikombeni kanthi lengkap.

Pilihan Homestay

Full Board + 18

  • Full language immersion
  • Kamar turu tunggal
  • Telung dhaharan saben dina
  • Bed linen lan anduk
  • Nggunakake fasilitas binatu
  • Akses internet

Full Board -18

  • Full language immersion
  • Telung dhaharan saben dina
  • Kamar turu tunggal
  • Bed linen lan anduk
  • Nggunakake fasilitas binatu
  • Akses internet

Setengah Papan + 18

  • Full language immersion
  • Loro jajanan saben dina
  • Kamar turu tunggal
  • Bed linen lan anduk
  • Nggunakake fasilitas binatu
  • Akses internet

Setengah Papan - 18

  • Full language immersion
  • Loro jajanan saben dina
  • Kamar turu tunggal
  • Bed linen lan anduk
  • Nggunakake fasilitas binatu
  • Akses internet

Ruang tunggu

  • Full language immersion
  • Kamar turu tunggal
  • Pawon lengkap
  • Bed linen lan anduk
  • Nggunakake fasilitas binatu
  • Akses internet
Jogo silaturahmi

newsletter