Ngobrol karo kita, didukung karo LiveChat

Kebijakan Pelaksanan Siswa

Apa sampeyan pengin ngerti biaya?

Dadi mahasiswa

Bouchereau Lingua International (BLI) kepengin nindakake kabeh langkah sing cukup kanggo njamin mahasiswa duwe kesempatan kanggo ngrampungake program. Ing framework umum iki, kabeh siswa dianggep adil lan adil. Siswa sing ora ndhukung gol akademik lan etika BLI kanggo awake dhewe lan kanca-kancane uga kena denda, nganti bisa ngundhakake pamariksaan. Umumé, BLI bakal nyobi ngatasi kahanan tanpa mlayu. Pratandha-pratandha, piweling lan penundaan ditulis bisa ndhisiki tumindak pungkasan lan paling serius kasebut. Nalika BLI deems integritas, safety utawa kesejahteraan siswa, staf, klien utawa pengunjung liyane ing bebaya, banjur expulsion bisa dijamin ing discretion sekolah ing sembarang titik ing proses.

Akademik Dishonesty

Sembarang tembung, tumindak utawa pagawean dileksanakake piyambak, utawa karo liyane kanggo tujuan langsung utawa ora langsung nyedhiyakake keuntungan sing ora adil utawa entuk manfaat kanggo poto utawa siswa liyane kalebu:

  1. curang / plagiarisme
  2. kolaborasi sing ora diidinake
  3. perubahan cathetan
  4. sogokan
  5. penasaran / misrepresentations

Bayaran Telpon

Gagal mbayar akun tertutup amarga BLI ing wektu kasebut bisa dadi alasan kanggo Pengusiran sawise bebaya ditulis wis diwenehi.

Obat lan alkohol

Kebijakan BLI babagan obat-obatan lan alkohol:

  1. Konsumsi obat-obatan lan alkohol dilarang ing properti sekolah.
  2. Konsumsi ganja ora diijini ing sekolah, ing acara sekolah, aktivitas utawa lelungan lan wisata dening sapa waé, uga staf utawa siswa.
  3. Saben murid umur utawa cilik sing duwe, nggunakake, ngedol, utawa nyebar dhuwit (umpamane marijuana, obat resep, dll.) Utawa obatan ilegal, paraphernali obat, alkohol utawa rokok ing sembarang wektu nalika sekolah, utawa miturut wewenang sekolah , tundhuk tindakan disiplin sing paling serius, kalebu penundaan utawa pengusiran.
  4. Kawicaksanan lan alkohol sekolah uga ditrapake kanggo kabeh perjalanan mahasiswa lan aktivitas. Sekolah nemtokake hak nggoleki barang kagungan mahasiswa manawa mahasiswa kasebut dicurigai nduweni obat utawa bahan ilegal utawa item ing sekolah, lelungan lan kegiatan. Murid-murid percaya yen ana pengaruh obat-obatan lan / utawa alkohol marang konsekuensi serius, kalebu penundaan utawa pengusiran.

Pelanggaran Code of Conduct

Kabeh siswa kudu mematuhi kode etik BLI. Sanajan pelanggaran ora duweni potènsi sing bisa nimbulaké bebaya fisik marang wong utawa properti, BLI bisa nyingkirake mahasiswa sing wis ditampa kanthi tundhuk amarga gagal mateni lan wiwit nglanggar syarat-syarat kabijakan BLI.

Pelecehan utawa diskriminasi

BLI ora condone pelecehan utawa diskriminasi siswa, anggota staf, klien utawa pengunjung sekolah. Siswa-siswatan sing melu ing kegiatan penindasan utawa diskriminasi sing rasis, seksual, utawa ngurusi orientasi seksual ing alam bisa kena penundaan langsung gumantung saka keruwetan kegiatan kasebut lan penolakan sing ditindakake. Siswa sing dianggep diselidiki amarga wis dileksanakake kanthi tundhuk utawa ngalami diskriminasi bisa diusir miturut discretion saka sekolah, gumantung saka keruwetan kegiatan kasebut. Kanggo nemtokake apa sing dadi pelecehan utawa diskriminasi, BLI nuduhake Piagam Quebec Hak Asasi Manungsa lan Kebebasan.

Nyalahke Property

Siswa sing ngrusak, nyolong utawa nyalahi panggunaan fasilitas sekolah bisa diusir lan kudu nggawe restitusi.

Ketergantungan Staff utawa Siswa

BLI nduweni hak ing kabeh staf, siswa, klien lan pengunjung supaya aman. Murid-murid sing kanthi tumindak utawa ditindakake samubarang cara mbebayani keselamatan diri utawa wong liya bisa diusir.

Notifikasi:

Siswa-siswi sing kudu dibebasake kanthi alasan apa wae bakal diwenehi tandha kanthi nulis, kanthi email, surat sing dikirim utawa dikirim surat. BLI ora tanggung jawab kanggo non-pengiriman dening email sing wis didaftar yen murid durung nyedhiyakake alamat omah sing bener. Kabar iki bakal ngemot gambaran dhasar pengusiran lan tanggal efektif. Siswa sing mungkasi sing mbantah kanyatan bab kasebut bakal ngajokake keputusan kasebut sajrone telung dina sabanjure nalika prosedur BLI diwenehake marang mahasiswa lan menehi bukti sing cukup kanggo ndhukung pengaduan kasebut. Siswa sing ngajokake banding lan ora kasil dianggep mundur saka BLI.

Penyelesaian Beban Mahasiswa yang diusir

Pemukiman akun siswa, kanggo siswa sing wis diusir, bakal rampung miturut Policy Refund Fee Sekolah, kanthi nggunakake tanggal efektif pengusiran minangka dina akhir pamrentahan ing program studi.

Bali Property

Siswa sing bakal diusir tanggung jawab kanggo ngasilake barang-barang sekolah ing sajrone kepemilikan ing dina 10 saka pengusiran lan bakal dianakaké tanggung jawab finansial kanggo properti manawa ora bali kanthi becik.