Ngobrol karo kita, didukung karo LiveChat

Program pemuda

Apa sampeyan pengin ngerti biaya?

Dadi mahasiswa

BLI YOUTH PROGRAMS

BLI nawakake macem-macem program kanggo bocah enom

BLI nawakake macem-macem program kanggo bocah enom.

Siswa sing melu program iki tuwuh ing kemampuan sosial lan akademik

"
Davika News
Koordinator BLI Akademik
Program Pengembaraan Basa Asing

FLAP · Summer Edition 17-

BLI nawakake program panas luar biasa ing ngendi kabeh peserta bakal duwe waktu sing apik ing lingkungan sing aman lan aman.

Nalika kabeh campers sinau basa Inggris utawa Perancis, bakal seneng-seneng, nggawe kanca saka saindhenging donya lan seneng kutha kaya Montreal, Quebec, Toronto, Niagara Falls, Ottawa lan panggonan-panggonan sing apik banget ing Kanada.

Keamanan lan kaséhatan para campers minangka prioritas utama kita. Nang endi wae anak-anak sampeyan bakal tansah ditransklusi lan bakal nampa dhukungan sing perlu kanggo manggon vacation study sing paling apik ing urip.

Kabeh seneng-seneng inklusif

Flap Winter Edition 17-

BLI Winter camp programs offer a fantastic experience abroad combining English and French learning with various activities winter fun in a safe and caring environment.

Tujuan kita ngluwihi ngajar basa Inggris lan Prancis. Kita ngarahake kanggo menehi siswa kesempatan kanggo nggedhekake cakrawala kanthi nggawe kanca anyar saka sak ndonya.

Urip petualangan

Program Liburan Panas 17 +

Program BLI musim panas menehi sampeyan cara sing nyenengake lan nyenengake kanggo sinau basa Inggris utawa Perancis. Classes ditemtokake kanggo mbangun kapercayan nalika nggunakake basa Inggris ing saben kahanan. Sawise siswa sekolah bakal melu ing kegiatan sing dirancang kanggo nggawe paling metu ing wektu sampeyan ing Kanada.

Sinau basa Inggris utawa basa Perancis ing BLI lan enteni wektu urip.

Urip petualangan

Program Liburan Mangsa 17 +

Temokake ing mangsa musim dingin Kanada!

Seneng pengalaman mangsa sing ora iso lali ing Kanada nalika sinau basa Inggris utawa Perancis kanthi cara sing nyenengake lan nyenengake.

Kelas ditemtokake kanggo mbangun kapercayan nalika nggunakake basa Inggris ing saben kahanan. Sawise siswa sekolah bakal melu ing kegiatan sing dirancang kanggo nggawe paling metu ing wektu sampeyan ing Kanada.

Sinau basa Inggris utawa basa Perancis ing BLI lan entuk wektu urip!

Learning langsung · Love learning

Program kelompok

Yen sampeyan kepengin nggawa grup menyang Kanada, hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap. Kita bisa ngatur samubarang program ing ndhuwur utawa ngrancang siji sing adaptasi karo kabutuhan klompok sampeyan. Utawa gedhe utawa cilik, kita bakal nggawe solusi khusus kanggo sampeyan.

Apa sing diomongke para siswa

  • "

    Aku seneng banget karo akomodasi sing dipilih. Pancen apik. Aku duwe kabeh sing perlu kanggo aran nyaman.

    Carlo Agostino
    Siswa Inggris - Italia
  • "

    Kula pengalaman musim panas ing Montreal gedhe! Iku ngimpi sing bener! Pengalaman sing aku ora bakal lali!
    Aku ketemu akeh kanca saka seluruh penjuru dunia, nemokake akeh perkara lan sinau akeh sak aku.
    Montreal iku apik tenan.

    Fernanda Barba
    Siswa Inggris - Meksiko
  • "

    Partisipasi ing kemah musim dingin BLI apik tenan. Aku seneng banget. Aku ketemu akeh wong, ngunjungi papan ora iso lali kaya Air Terjun Niagara lan New York City, nyedhiyakake akeh kegiatan kayata tubing, sledding asu, lan akeh kegiatan musim panas sing nyenengake.
    Aku njupuk kelas french lan guru saya fantastis!
    Aku bakal bali maneh taun ngarep.

    Delia Scattina
    Murid Prancis - Swiss
Jogo silaturahmi

newsletter