Ngobrol karo kita, didukung karo LiveChat

Program SD lan SMP

Apa sampeyan pengin ngerti biaya?

Dadi mahasiswa

BLI SD lan SMP

BLI nawakake macem-macem program kanggo bocah enom.

Sawetara opsi kita yaiku:

  • FLAP (program petualangan basa manca) - edisi Summer and Winter
  • Program Liburan - Summer and Winter editions
  • Pengalaman SD utawa SMA
  • Academic Year
  • Program jembatan
  • Program kelompok
Nemokake Pendidikan ing Kanada

Pengalaman SD lan SMA

BLI nawakake program kanggo siswa SD lan SD sing pengin sinau ing luar negeri kanggo jangka pendek lan dawa. Program-program kasebut ditawakake ing basa Inggris utawa Perancis. Sampeyan bisa nggolek pengalaman sing luwih tantangan lan njupuk program bilingual. Sampeyan bakal nggabungake sekolah dasar utawa menengah, manggon karo kulawarga Kanada lan entuk kesempatan kanggo nggabungake kegiatan menarik BLI.

Urip petualangan

Academic Year

BLI nduweni perjanjian karo akeh SD lan SMA ing Montreal lan Kota Quebec kanggo nyedhiyakake program Academic Year. Program BLI Taun ajar dirancang kanggo bocah lan remaja sing pengin manggon rembugan basa, akademik, lan budaya sing lengkap ing Kanada.

Siswa bakal digabung dadi sekolah dasar utawa sekolah menengah lan bakal manggon karo Keluarga Kanada.

Program jembatan

Program BLI bridge wis dikembangake kanggo nyedhiyakake siswa karo kurikulum sing bakal mbantu wong-wong mau supaya bisa nambah ketrampilan Basa lan nepungake sistem pendidikan Kanada lan Budaya Kanada sadurunge mlebu sekolah dasar utawa sekolah menengah.

Learning langsung · Love learning

Program kelompok

Yen sampeyan kepengin nggawa grup menyang Kanada, hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap. Kita bisa ngatur samubarang program ing ndhuwur utawa ngrancang siji sing adaptasi karo kabutuhan klompok sampeyan. Utawa gedhe utawa cilik, kita bakal nggawe solusi khusus kanggo sampeyan.

Apa sing diomongke para siswa

  • "

    Aku seneng banget karo akomodasi sing dipilih. Pancen apik. Aku duwe kabeh sing perlu kanggo aran nyaman.

    Carlo Agostino
    Siswa Inggris - Italia
  • "

    Kula pengalaman musim panas ing Montreal gedhe! Iku ngimpi sing bener! Pengalaman sing aku ora bakal lali!
    Aku ketemu akeh kanca saka seluruh penjuru dunia, nemokake akeh perkara lan sinau akeh sak aku.
    Montreal iku apik tenan.

    Fernanda Barba
    Siswa Inggris - Meksiko
  • "

    Partisipasi ing kemah musim dingin BLI apik tenan. Aku seneng banget. Aku ketemu akeh wong, ngunjungi papan ora iso lali kaya Air Terjun Niagara lan New York City, nyedhiyakake akeh kegiatan kayata tubing, sledding asu, lan akeh kegiatan musim panas sing nyenengake.
    Aku njupuk kelas french lan guru saya fantastis!
    Aku bakal bali maneh taun ngarep.

    Delia Scattina
    Murid Prancis - Swiss
Jogo silaturahmi

newsletter