Ngobrol karo kita, didukung karo LiveChat

Kondisi Pendaftaran

Apa sampeyan pengin ngerti biaya?

Dadi mahasiswa

Konfirmasi Pendaftaran

Kanggo ndhaftar, sampeyan kudu mbayar 30% saka biaya total program. 70% liyane kudu dibayar ora luwih saka rong minggu sadurunge sampeyan rawuh ing Kanada ing pembayaran siji lan saben wulan.

Elinga yen kelas kita cilik, supaya panggonan sing kasedhiya diwatesi. Aku nyaranake sampeyan nggawe registrasi sampeyan kanthi secepat mungkin kanggo ngamanake panggonan sampeyan.

Metode Pembayaran

Sampeyan bisa nggawe pembayaran liwat transfer bank internasional, kertu kredit utawa kertu debit. Kita bisa nampa cara liyane, hubungi kita kanggo rincian liyane.