Ngobrol karo kita, didukung karo LiveChat

Kebijakan Sekolah

Apa sampeyan pengin ngerti biaya?

Dadi mahasiswa

Kebijakan Basa

Ing BLI, kita nggunakake Kebijakan Inggris-utawa-Prancis-Mung. Kawicaksanan iki wis ditetepake kanggo mbantu sampeyan ngoptimalake praktik basa Inggris utawa Perancis nalika sinau ing Kanada. Kanggo mbantu sampeyan ningkatake level proficiency basa, sampeyan bakal bisa mung komunikasi ing basa sing lagi sinau ing BLI.

Yen sampeyan gagal, sampeyan bakal nampa paukuman:

Kesalahan pisanan: Sampeyan bakal nampa Kartu Peringatan.
Kaping pindho: Sampeyan bakal ditanggepi saka BLI sakdurungé lan bakal dicathet minangka absen.
Pelanggaran kaping telu: Sampeyan bakal ditanggepi saka BLI telung dina lan bakal dicathet minangka absen. Sampeyan kudu ketemu karo koordinator program.
Kesalahan kaping papat: Sampeyan bakal ditanggepi saka BLI limang dina lan bakal dicathet ora absen. Sampeyan kudu ketemu karo koordinator program.
Pelanggaran kaping lima: Sampeyan bakal dicenthang saka sekolah sak sesi utawa setara.

Latihan & Absenteeism

BLI ngarepake siswa supaya bisa nyedhaki kelas. Yen siswa telung telung nganti siji kelas, bisa uga ana siji. Yen siswa rawuh kurang saka 80%, dheweke ora bakal nampa sertifikat.

Sosialisasi

BLI nyengkuyung pertukaran sosialisasi lan budaya ing masyarakat; Nanging, kebijakan sekolah nuduhake yen karyawan ora diijini sosialisasi karo murid-murid ing njaba jam reguler lan acara BLI.

Ninggalake ora

Murid-murid sing teka kanggo minggu 24 lan sing luwih akeh diijini nyuwun cuti. Iki ninggalake ora bisa luwih saka patang minggu. Yen siswa diwenehi cuti, kelas kasebut bakal ditundha. Yen njaluk pidana absen kudu rampung ing minggu 12. Yen padha lelungan ing luar negeri, kudu duwe visa sing sah.

Ganti kelas

Senajan iki kahanan langka, saben siswa ngrasa yen kelas ing ngendi dheweke wis ora ditemtokake mbiyantu ngapikake skills basa utawa yen angel banget, dheweke bisa nyuwun ganti kelas. Kanggo nindakake, dheweke kudu njupuk koordinator akademik sajrone minggu pertama kelas. Ora ana owah-owahan sawise minggu siji.

Obat lan alkohol

Kebijakan BLI babagan obat-obatan lan alkohol:
- Konsumsi obat-obatan lan alkohol dilarang ing sekolah.
- Konsumsi ganja ora diijini ing properti sekolah, ing acara sekolah, aktivitas utawa lelungan lan wisata dening sapa waé, sanadyan
staf utawa siswa.
- Sembarang mahasiswa cilik / cilik sing nduweni, migunakake, ngedol utawa ndhistribusikake hukum (eg obat mariyuana, obat resep, dsb) utawa
obatan ilegal, paraphernalia tamba, alkohol utawa rokok ing sembarang wektu nalika ing sekolah, utawa ing wewenang sekolah,
tundhuk tumindak disiplin sing paling serius, kalebu penundaan utawa pengusiran.
- Kawicaksanan sekolah ing obatan lan alkohol uga ditrapake kanggo kabeh perjalanan BLI lan kegiatan. Sekolah cadangan hak kanggo
nelusuri barang kagungan mahasiswa manawa mahasiswa kasebut dicurigai nduweni obatan utawa bahan kimia ilegal utawa barang ing sekolah, ing lelungan
lan aktivitas. Siswa pracaya dipengaruhi dening obat-obatan utawa alkohol sing ngadhepi akibat-akibat serius, kalebu penundaan
utawa expulsion.

Kebijakan Pelaksanan Siswa

Monggo klik kene kanggo rincian: