Ngobrol karo kita, didukung karo LiveChat

Program Petang

Apa sampeyan pengin ngerti biaya?

Dadi mahasiswa

Karya, urip lan sekolah kanthi tantangan bisa dadi tantangan. BLI duwe bantuan. Kita saiki wis mulai kelas sore kanggo mbantu nambah kemampuan basa lan kanggo entuk gol akademis. Departemen akademik kita wis ngembangake kurikulum lengkap sing kompatibel karo jadwal sibuk. Sampeyan bakal kelas kaping pindho saben minggu kanggo rong jam, ing sekolah sing ana ing tengah.

We offer kelas cilik sing ngijini sampeyan nampa perhatian pribadi lan mbangun kapercayan. Metodologi kita uga diadaptasi kanggo fokus ing kemampuan komunikasi sampeyan. Miturut nrima acara sore, sampeyan uga bakal duwe kesempatan kanggo ketemu wong saka akeh latar belakang profesional, sing bisa mbantu ngembangake jaringan profesional lan ngembangake karirmu.