Ngobrol karo kita, didukung karo LiveChat

Transfer

Apa sampeyan pengin ngerti biaya?

Dadi mahasiswa

Layanan Pick-up Bandara

Ing BLI, kita kepengin pengalaman sampeyan ing luar negeri supaya bisa nyenengake saka wektu sing sepisanan sampeyan teka ing Kanada. We offer layanan pick-up pribadi. Sampeyan bakal dijupuk dening salah sijine wakil kita sing bakal nggawe manawa sampeyan tiba ing akomodasi sing dipilih kanthi aman. Yen sampeyan butuh layanan iki, mangga dimaklumi nalika dhaptar.

Wonten ing bandara

Siswa internasional teka ing Bandara Internasional Pierre-Elliott-Trudeau ing Montreal lan Bandar Udara Internasional Jean Lesage ing kutha Quebec. Nalika sampeyan tiba ing bandara, priksa manawa sampeyan pindhah menyang Inspeksi Utama kanggo ngomong karo pejabat Badan Layanan Bates Kanada (CBSA). Punika ing kene bakal pengin ndeleng paspor, Letter of Acceptance lan bukti dana, uga Letter of Introduction supaya bisa nampa Study Study.