Ngobrol karo kita, didukung karo LiveChat

Persiapan ujian

Apa sampeyan pengin ngerti biaya?

Dadi mahasiswa

Kene ing BLI, kita wis nyedhaki guru ujian persiapan kanggo nuntun sampeyan liwat langkah ujian milih kanthi langkah, menehi pitunjuk lan tips migunani kanggo ngoptimalake skor, lan nyiapake sampeyan kanggo kelas paling apik.

FCE · Cambridge ESOL General English Suite

Admission Requirement

BLI Level 9

Dadi program

Rong sesi lengkap

(8 minggu)

Jadwal Program

Sepenuh wektu

or

Tenanan

Sepenuh wektu

Kelas 24 saben minggu

Kualifikasi FCE mbuktikake sampeyan duwe kemampuan basa kanggo manggon lan bisa mandiri ing negara sing nganggo basa Inggris utawa sinau ing kursus sing diajarke ing basa Inggris.

Kualifikasi FCE nuduhake yen sampeyan bisa:
  • komunikasi kanthi rapi sacara face-to-face, njelasake panemu lan paring argumentasi
  • tindakake kabar kasebut
  • nulis kanthi jlentrehake, nganggo basa Inggris sing rinci, njlentrehake panemu lan njlentrehake kaluwihan lan kalemahan saka titik-titik sing beda-beda
  • nulis aksara, laporan, crita lan akeh tipe teks liya.
Jadwal Kelas

Mon - Thu

9: 00 - 2: 00

Fri

9: 00 - 12: 20

CAE · Cambridge ESOL General English Suite

Admission Requirement

BLI Level 9

Dadi program

Telung sesi lengkap

(12 minggu)

Jadwal Program

Sepenuh wektu

or

Tenanan

Sepenuh wektu

Kelas 24 saben minggu

Luwih saka institusi pendidikan 8,000, bisnis lan departemen pamaréntah ing saindhenging donya nampa Cambridge English: Advanced (CAE) minangka bukti prestasi dhuwur ing pembelajaran basa Inggris.

Nyiyapake CAE mbantu mahasiswa ngembangake kemampuan kanggo sinau, nggarap lan manggon ing negara-negara berbahasa Inggris.

Kualifikasi CAE nuduhake yen sampeyan bisa:
  • tindakake kursus akademik ing tingkat universitas
  • komunikasi efektif ing tingkat manajerial lan profesional
  • melu karo kapercayan ing rapat-rapat tata letak utawa tutorial lan seminar akademik
  • nyedhiyakake sampeyan kanthi tingkat sing dhuwur.
Jadwal Kelas

Mon - Thu

9: 00 - 2: 00

Fri

9: 00 - 12: 20

IELTS

Admission Requirement

BLI Level 9

Dadi program

Telung sesi lengkap

(12 minggu)

Jadwal Program

Sepenuh wektu

or

Tenanan

Sepenuh wektu

Kelas 24 saben minggu

BLI IELTS preparation kursus bakal mbantu sampeyan entuk hasil paling apik nalika njupuk tes IELTS.

Kualifikasi IELTS diakoni déning sebagéyan gedhé universitas Inggris, Kanada, Australia, Maltese, lan Afrika Kidul, lan ing akèh kasus, lembaga akademik Amérika.

Yen sampeyan pengin imigrasi menyang Kanada utawa Australia, IELTS dibutuhake.

BLI IELTS preparation ujian menehi sampeyan alat sing perlu sampeyan kudu kasil.

BLI qualified guru bakal mulang sampeyan kabeh teknik sing perlu kanggo njaluk skor IELTS sing dhuwur.

Jadwal Kelas

Mon - Thu

9: 00 - 2: 00

Fri

9: 00 - 12: 20

TOEFL®

Admission Requirement

BLI Level 9

Dadi program

Telung sesi lengkap

(12 minggu)

Jadwal Program

Sepenuh wektu

or

Tenanan

Sepenuh wektu

Kelas 24 saben minggu

TOEFL® minangka ujian paling populer ing Amerika Utara lan minangka tes basa Inggris sing paling wiyar ing donya. Kursus persiapan BLI TOEFL bakal menehi sampeyan kemampuan test sing perlu lan level basa sing kudu digarap.

Jadwal Kelas

Mon - Thu

9: 00 - 2: 00

Fri

9: 00 - 12: 20