Ngobrol karo kita, didukung karo LiveChat

Visa & CAQ

Apa sampeyan pengin ngerti biaya?

Dadi mahasiswa

Jinis visa sing sampeyan butuh gumantung ing negara sampeyan lan saka program sampeyan.

Pengunjung Visa

Yen sampeyan pengin teka ing Kanada lan sinau kanggo nganti 6 sasi, sampeyan bisa uga butuh visa pengunjung utawa eTA (Otorisasi Perjalanan Elektronik) gumantung saka negara sampeyan.

Ditemokake yen sampeyan butuh visa

Yen negara sampeyan didaftar ana. BLI bakal mbantu sampeyan liwat proses lan bakal ngirim dokumen sekolah sing perlu kanggo dikirim nganggo aplikasi sampeyan.

Study Permit & CAQ

Yen sampeyan wis sinau ing BLI luwih saka enem sasi, ana loro dokumen sing kudu sampeyan: Canadian Study Permit lan CAQ (Quebec Acceptance Certificate). Yen iki, sampeyan kudu nglamar CAQ dhisik. Sawise nyedhiyakake CAQ (minggu 3-6 ing umum), sampeyan bisa miwiti proses kanggo nggayuh Canadian Study Permit.

Carane nggunakake Perijinan Study Kanada?

Carane aplikasi kanggo CAQ Panjenengan?

Cathetan Penting: Kedhokteran Quebec lan Kanada ngidini ijin sinau kanggo siswa internasional mung nalika lagi ngakoni program sing diakoni kanthi full-time. Mangga hubungi kita kanggo katrangan luwih.

BLI bisa mbantu proses aplikasi manawa sampeyan njaluk.