ვიზა და CAQ

გინდა ვიცოდე ჩვენი საფასური?

გახდით სტუდენტი

თქვენ გჭირდებათ სავიზო ტიპის ტიპი დამოკიდებულია თქვენს ქვეყანაში და თქვენი პროგრამის სიგრძეზე.

ვიზიტორი ვიზა

თუ გსურთ კანადაში ჩასვლა და სწავლა 6 თვემდე, შეიძლება დაგჭირდეთ სტუმარი ვიზა ან ETA (ელექტრონული ტურისტული ავტორიზაცია) დამოკიდებულია ქვეყანაში.

გაირკვა, თუ თქვენ გჭირდებათ ვიზა

თუ თქვენი ქვეყანა ჩამოთვლილია. BLI დაგეხმარებათ პროცესის მეშვეობით და გააგზავნით საჭირო დოკუმენტაციას თქვენი განაცხადის წარდგენის შესახებ.

სასწავლო ნებართვა და CAQ

თუ თქვენ გეგმავთ BLI- ში სწავლას 6 თვეზე მეტი ხნის განმავლობაში, თქვენ გაქვთ ორი დოკუმენტი: კანადის სასწავლო ნებართვა და CAQ (Quebec Acceptance Certificate). თუ ეს ასეა, CAQ- ისთვის უნდა მიმართოთ. თქვენი CAQ- ის (3-XX საუკუნის ზოგადი) მიღების შემდეგ, შეგიძლიათ დაიწყოთ კანადის სასწავლო ნებართვის მოპოვების პროცესი.

როგორ მივიღოთ კანადის სასწავლო ნებართვა?

როგორ გამოვიყენოთ თქვენი CAQ?

მნიშვნელოვანი შენიშვნა: ორივე კვებეკსა და კანადის მთავრობებს სწავლის უფლება საერთაშორისო სტუდენტებს მხოლოდ მაშინ, როდესაც ისინი აღიარებულ პროგრამას სრულ განაკვეთზე აღიარებენ. გთხოვთ დაგვიკავშირდით უფრო დეტალურად.

 

BLI- ს შეუძლია თქვენი აპლიკაციის პროცესით დახმარების გაწევის შემთხვევაში.