Visa en CAQ

Wilt u onze tarieven kennen?

Word een student

Het type visum dat je nodig hebt, hangt af van het land waar je vandaan komt en van de duur van je programma.

Visum Visum

Als u naar Canada wilt komen om voor maximaal 6 maanden te studeren, hebt u mogelijk een bezoekersvisum of eTA (Electronic Travel Authorization) nodig, afhankelijk van het land waar u vandaan komt.

Erachter gekomen of je een visum nodig hebt

Als uw land daar wordt vermeld. BLI zal u helpen bij het proces en zal u de nodige schooldocumenten sturen om in te dienen bij uw aanvraag.

Studievergunning & CAQ

Als u langer dan zes maanden bij BLI wilt studeren, zijn er twee documenten die u moet hebben: een Canadian Study Permit en de CAQ (Quebec Acceptance Certificate). Als dit het geval is, moet u eerst de CAQ aanvragen. Nadat u uw CAQ heeft ontvangen (in het algemeen 3-6-weken), kunt u beginnen met het verkrijgen van uw Canadese studievergunning.

Hoe een Canadese studievergunning aanvragen?

Hoe kunt u uw CAQ aanvragen?

Belangrijke opmerking: Zowel de Canadese als Canadese overheid verleent alleen studie-vergunningen aan internationale studenten als ze full-time worden toegelaten tot een erkend programma. alsjeblieft Contacteer ons voor meer informatie.

BLI kan u helpen met uw aanvraagprocedure als u daarom verzoekt.