Bisedo me ne, Mundësuar nga LiveChat

Homestay

Dëshironi të dini tarifat tona?

Bëhuni student

Një shtëpi larg shtëpisë

Të jetosh me një familje pritëse është një mënyrë e shkëlqyer dhe unike për të zhytur veten në kulturat dhe gjuhët e Kanadasë, sepse ju lejon të jetoni një eksperiencë familjare.

Të gjitha familjet tona pritëse janë zgjedhur me kujdes dhe duhet të plotësojnë kriteret e cilësisë BLI. Ne sigurohemi që të gjitha shtëpitë e familjeve pritëse i plotësojnë standardet e sigurisë dhe higjenës.

Të gjitha familjet homoseksuale BLI jetojnë brenda një distance të arsyeshme nga shkolla. Koha mesatare e udhëtimit midis një vendbanimi homestay dhe BLI me transport publik është 20-60 minuta.

Pritësit tuaj homestay (s) do t'ju ofrojë një dhomë private ose të përbashkët që është e mobiluar plotësisht.

Opsionet tona Homestay

Bordi i plotë + 18

 • Zhytje e plotë në gjuhë
 • Dhome gjumi te vetme
 • Tri vakte në ditë
 • Liri shtrati dhe peshqir
 • Përdorimi i objektit të lavanderi
 • Hyrje në internet

Bordi i Plotë - 18

 • Zhytje e plotë në gjuhë
 • Tri vakte në ditë
 • Dhome gjumi te vetme
 • Liri shtrati dhe peshqir
 • Përdorimi i objektit të lavanderi
 • Hyrje në internet

Gjysma e Bordit + 18

 • Zhytje e plotë në gjuhë
 • Dy vakte në ditë
 • Dhome gjumi te vetme
 • Liri shtrati dhe peshqir
 • Përdorimi i objektit të lavanderi
 • Hyrje në internet

Gjysma e Bordit - 18

 • Zhytje e plotë në gjuhë
 • Dy vakte në ditë
 • Dhome gjumi te vetme
 • Liri shtrati dhe peshqir
 • Përdorimi i objektit të lavanderi
 • Hyrje në internet

Roomstay

 • Zhytje e plotë në gjuhë
 • Dhome gjumi te vetme
 • Kuzhinë e pajisur plotësisht
 • Liri shtrati dhe peshqir
 • Përdorimi i objektit të lavanderi
 • Hyrje në internet
Le të mbajmë në kontakt

Gazete