Bisedo me ne, Mundësuar nga LiveChat

Dëshironi të dini tarifat tona?

Bëhuni student

BLI Montreal

Vendi ku takohet bota.

Mësoni dy gjuhë në të njëjtën kohë

Vendosur në një ishull në lumin St. Lawrence, Montreal është një qytet plot kontrast dhe origjinalitet, një qytet ku bukuria e Kontinentit të Vjetër mbështetet në sofistikimin e Amerikës së Veriut. Montreal është një qytet multikulturor ku njerëzit me prejardhje të ndryshme jetojnë në harmoni.

Si një qytet ku kulturat franceze dhe angleze takohen, është një vend ideal për të mësuar të dyja gjuhët.

BLI Montreal është e vendosur në zemër të Vjetër Montreal, një zonë plot jetë, në afërsi të çdo vendi të madh në Montreal. Ne jemi të vendosur të përshtatshme vetëm dy minuta nga stacioni i metrosë Place-d'Armes, në një ndërtesë të trashëgimisë në afërsi të Bazilikës famshme Notre-Dame. Objektet tona moderne ofrojnë studentëve një atmosferë të rehatshme dhe të këndshme që e bën përparimin e mësimit shumë të këndshëm dhe argëtues.

Akredituar nga Gjuhët e Kanadasë, BLI është një shkollë gjuhësore me mbi 40 vjet përvojë në industrinë e arsimit gjuhësor dhe programe shumë të suksesshme akademike dhe të përgjithshme zhytjeje për të gjitha nivelet.

Ne përdorim një qasje dinamike dhe komunikative që jo vetëm që do t'i ndihmojë studentët të aftësohen në një gjuhë, por gjithashtu do t'u japë atyre mjetet për të arritur sukses në një nivel global.