Bisedo me ne, Mundësuar nga LiveChat

Dëshironi të dini tarifat tona?

Bëhuni student

BLI Quebec

Vendi ku takohet bota.

Kultura e pasura Vend i shkëlqyer

Quebec është një qytet i bukur trashëguar kanadez. Zemra e kulturës frankofone në Amerikën e Veriut. Një pjesë e Evropës në kontinentin e ri. E vendosur në bankat madhështore të lumit St Lawrence, Quebec City është një nga qytetet më piktoreske në botë.

Qyteti më i madh kryesisht francez në Kanada dhe kryeqyteti i provincës së Quebec, Quebec City është vendi për të zhytur në gjuhën frënge duke shijuar gjithçka që Quebec mund të ofrojë, nga shikimi i balenave në Tadoussac, deri tek provimi i verës në qytetet lindore .

BLI Quebec përhapet në dy kate të një ndërtese moderne në qendër të Quebec City, lehtësisht të arritshme me transport publik dhe brenda distancës në këmbë nga të gjitha lehtësitë dhe pikat turistike të interesit.

BLI Quebec jo vetëm që ofron një mjedis me të vërtetë zhytjeje për të mësuar frëngjisht, por gjithashtu organizon lloje të ndryshme aktivitetesh për të ndihmuar studentët të eksplorojnë qytetin dhe të përqafojnë kulturën unike franceze kanadeze!