Bisedo me ne, Mundësuar nga LiveChat

Tarifat

tarifat

BLI ofron norma të përballueshme për studentët ndërkombëtarë dhe lokalë. Ne ofrojmë promovime të ndryshme sezonale.

Na kontaktoni për të kërkuar një kuotë bazuar në gjatësinë e programit tuaj dhe nevojave specifike.

Listë e rregullt e çmimeve
A doni të dini nëse ka një promovim për ju?