Bisedo me ne, Mundësuar nga LiveChat

Programet e shkollave fillore dhe të mesme

Dëshironi të dini tarifat tona?

Bëhuni student

BLI Programet e shkollës fillore dhe të mesme

BLI ofron një gamë të gjerë programesh për nxënësit e rinj.

Disa nga opsionet tona janë:

 • FLAP (programi i aventurës në gjuhë të huaj) - Botimet verore dhe dimërore
 • Programet e pushimeve - Botimet verore dhe dimërore
 • Përvoja e shkollës fillore ose të mesme
 • Vit akademik
 • Programi i urës
 • Programet e grupit
Zbuloni arsimin në Kanada

Përvoja e shkollës fillore dhe të mesme

BLI ofron programe për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme të cilët dëshirojnë të studiojnë jashtë vendit për një periudhë afatshkurtër dhe afatgjatë. Programet tona ofrohen në anglisht ose frëngjisht. Ju mund të shkoni për një përvojë më sfiduese dhe të merrni një program dygjuhësh. Do të integroheni në një shkollë fillore ose të mesme, do të jetoni me një familje kanadeze dhe do të keni mundësi të bashkoheni me aktivitetet emocionuese të BLI.

Jeto aventurën

Vit akademik

BLI ka marrëveshje me shumë shkolla fillore dhe të mesme në Montreal dhe Quebec City për të ofruar programin e vitit akademik. BLI Programi i vitit akademik është projektuar për fëmijët dhe adoleshentët që duan të jetojnë një zhytje të plotë gjuhësore, akademike dhe kulturore në Kanada.

Nxënësit do të integrohen në një shkollë fillore ose në shkollë të mesme dhe do të jetojnë me një familje kanadeze.

Programi i urës

Programi BLI i urës është zhvilluar për t'u ofruar studentëve një program mësimor që do t'i ndihmojë ata të përmirësojnë aftësitë e tyre gjuhësore dhe i fut ato në sistemin arsimor kanadez dhe në kulturën kanadeze para se të hyjnë në shkollën fillore ose në shkollën e mesme.

Mësoni në të gjallë · Mësoni dashuri

Programet e grupit

Nëse jeni të interesuar të sillni një grup në Kanada, na kontaktoni për më shumë informacion. Ne mund të rregulloje ndonjë nga programet e mësipërme ose të dizajnohemi atë që përshtatet me nevojat e grupit tuaj. Qoftë i madh apo i vogël, ne do të krijojmë një zgjidhje të qepur për ju.

Çfarë thonë studentët tanë

 • "

  Isha shumë i lumtur me akomodimin e zgjedhur. Ishte e mrekullueshme. Unë kisha gjithçka që kisha nevojë të ndihesha rehat.

  Carlo Agostino
  Student Anglisht - Itali
 • "

  Përvoja ime e verës në Montreal ishte e mrekullueshme! Ishte një ëndërr e vërtetë! Një përvojë që kurrë nuk do ta harroj!
  Kam takuar shumë miq të mirë nga e gjithë bota, kam zbuluar shumë gjëra dhe kam mësuar shumë gjatë qëndrimit tim.
  Montreal është një mrekulli.

  Fernanda Barba
  Anglisht Student - Meksikë
 • "

  Pjesëmarrja në kampin dimëror të BLI ishte e mrekullueshme. U kënaqa shumë. Kam takuar shumë njerëz, vizitova vende të paharrueshme si Niagara Falls dhe New York City, morën pjesë në një numër të madh aktivitetesh, si tuba, udhëtime me qen, dhe shumë aktivitete të tjera dimërore me të vërtetë të këndshme.
  Kam marrë klasa franceze dhe mësuesit e mi ishin fantastikë!
  Do të kthehem patjetër vitin e ardhshëm.

  Delia Scattina
  Student francez - Zvicër
Le të mbajmë në kontakt

Gazete