Bisedo me ne, Mundësuar nga LiveChat

Historia BLI

Dëshironi të dini tarifat tona?

Bëhuni student

BLI Historia

Studentë të kënaqur që nga 1976

BLI (Bouchereau Lingua International) hapi shkollën e saj të parë në 1976 në Montreal, Quebec. Qëllimi i tij ishte të ofrojë trajnim biznesi për drejtuesit e lartë dhe administratorët në disa industri dhe fusha të ekspertizës. Menjëherë pas kësaj, BLI filloi të mirëpriste studentë nga e gjithë bota për të marrë pjesë në programet e tij të zhytjes në frëngjisht dhe anglisht.

Duke krijuar reputacionin e saj si një kompani që mishëron ekspertizën, novacionin dhe shërbimin e konsumatorit shembullor, shkolla më pas iu përgjigj kërkesës në rritje për shërbime gjuhësore dhe filloi të ofrojë shërbime të përkthimit të cilësisë së lartë për kompanitë vendore dhe ndërkombëtare, nga zyrat e saj të akredituara nga qeveria .

Një staf i përkushtuar dhe i pasionuar mësimdhënës, si dhe një atmosferë miqësore dhe pozitive janë nënshkrimi i BLI, i cili ka fituar me sukses një kampus tjetër në kryeqytetin e Quebec.

Kampusi ynë i Quebec City hap rrugën për trajnimin e studentëve ndërkombëtarë në gjuhën frënge.

Që atëherë, BLI ka përditësuar metodologjinë e saj për të përmbushur nevojat dhe interesat e nxënësve në zhvillim. Në ditët e sotme, BLI është një nga shkollat ​​më të njohura të gjuhës në botë dhe ofron programe të ndryshme të përshtatura për studentët nga kultura dhe prejardhje të ndryshme.

Në fushën e shërbimeve të korporatave, BLI jo vetëm vazhdon të ofrojë trajnime të personalizuara gjuhësore, por gjithashtu ofron shërbime gjuhësore si përkthimi, vlerësime, punëtori etj. Klientët tanë të korporatave përfshijnë kompani shumëkombëshe si Deloitte, Coca Cola, Hydro Quebec etj.

Zgjidhni gjuhën tuaj