Bisedo me ne, Mundësuar nga LiveChat

Programet e mbrëmjes

Dëshironi të dini tarifat tona?

Bëhuni student

Balancimi i punës, jetës dhe shkollës mund të jetë një sfidë. BLI ka diçka për të ndihmuar. Tani kemi filluar klasa mbrëmje për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive tuaja gjuhësore dhe për të ndihmuar në arritjen e qëllimeve tuaja akademike. Departamenti ynë akademik ka zhvilluar me kujdes një program gjithëpërfshirës që është në përputhje me orarin tuaj të zënë. Ju do të keni klasa dy herë në javë për dy orë, në një shkollë të vendosur në nivel qendror.

Ne ofrojmë klasa të vogla që ju mundësojnë të merrni vëmendje personale dhe të ndërtoni besim. Metodologjia jonë është përshtatur gjithashtu në mënyrë që të përqëndrohet në aftësitë tuaja të komunikimit. Duke ndjekur programet tona në mbrëmje, do të keni gjithashtu një mundësi për të takuar njerëz nga shumë sfonde profesionale, të cilat mund t'ju ndihmojnë të zgjeroni rrjetin tuaj profesional dhe të avanconi karrierën tuaj.