Bisedo me ne, Mundësuar nga LiveChat

Vendbanimi Studentor

Dëshironi të dini tarifat tona?

Bëhuni student

Banimi i vendbanimit është një opsion për studentët që gëzojnë pavarësinë dhe privatësinë e jetesës së tyre.

EVO OLD MONTREAL

EVO DOWNTOWN

Salla e re e banimit

Kolegji Royal Victoria

PARC LA CITE

ËSHTË GREQI