Bisedo me ne, Mundësuar nga LiveChat

Dita e parë e orëve

Dëshironi të dini tarifat tona?

Bëhuni student

Mirë se vini në BLI! Ju jeni më në fund këtu! Ne punojmë shumë për të bërë përvojën tuaj të të mësuarit zbavitëse, emocionuese dhe angazhuese.

Në ditën e parë të shkollës, ne do të kemi një staf miqësor dhe me përvojë, kur të arrini, dhe një sesion orientimi për të gjithë studentët e rinj që të njihen me politikat tona shkollore. Ne gjithashtu do t'ju japim një vizitë në shkollë dhe për t'ju ndihmuar të njiheni me mjedisin e ri.

Gjatë seancës, ne gjithashtu do t'ju japim një hyrje për qytetin, informacionin e akomodimit, si dhe aktivitetet pas shkollës. Ekziston edhe një çantë informacioni e dizajnuar mirë për t'ju ndihmuar të kontrolloni të gjitha detajet që lidhen me shkollën dhe të gjitha informatat e dobishme për qytetin.

Ndërsa e kuptojmë se do të ndihesh nervoz në ditën e parë, stafi ynë administrativ dhe mësuesit do t'ju udhëheqin përmes kësaj periudhe tranzicioni. Ne gjithmonë do të jemi atje për t'u kujdesur për ju dhe për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja. Ju nuk jeni kurrë vetëm!