Bisedo me ne, Mundësuar nga LiveChat

Përgatitja e provimit

Dëshironi të dini tarifat tona?

Bëhuni student

Këtu në BLI, ne kemi përjetuar mësuesit e përgatitjes së provimeve të gatshëm t'ju udhëzojnë përmes provimit tuaj të zgjedhur pas hapi, duke ju dhënë shenja dhe këshilla të dobishme për të maksimizuar rezultatin tuaj dhe duke u përgatitur për klasën tuaj më të mirë të mundshme.

FCE · Kembrixh ESOL General English Suite

Kërkesa për pranim

BLI Niveli 9

Gjatësia e programit

Dy seanca të plota

(Javë 8)

Orari i Programit

Me kohë të plotë

or

Intensiv

Me kohë të plotë

Leksione 24 në javë

Kualifikimi i FCE dëshmon se keni aftësi gjuhësore për të jetuar dhe punuar në mënyrë të pavarur në një vend që flet anglisht, ose studioni në kurse të mësuara në gjuhën angleze.

Një kualifikim FCE tregon se ju mund të:
  • komunikojnë në mënyrë efektive ballë për ballë, shprehin mendime dhe paraqesin argumente
  • ndiqni lajmet
  • shkruani një gjuhë të qartë dhe të detajuar, duke shprehur mendime dhe duke shpjeguar përparësitë dhe disavantazhet e pikave të ndryshme të shikimit
  • shkruaj letra, raporte, tregime dhe shumë lloje të tjera të tekstit.
Klasa Orari

Mon - Thu

9: 00 - 2: 00

Fri

9: 00 - 12: 20

CAE · Kembrixh ESOL General English Suite

Kërkesa për pranim

BLI Niveli 9

Gjatësia e programit

Tre seanca të plota

(Javë 12)

Orari i Programit

Me kohë të plotë

or

Intensiv

Me kohë të plotë

Leksione 24 në javë

Më shumë se institucionet arsimore 8,000, bizneset dhe departamentet qeveritare në mbarë botën e pranojnë Kembrixhin në anglisht: Advanced (CAE) si provë e arritjeve të nivelit të lartë në mësimin e gjuhës angleze.

Përgatitja për CAE ndihmon studentët të zhvillojnë aftësitë për të bërë maksimumin e studimit, punës dhe jetesës në vendet që flasin anglisht.

Një kualifikim i CAE tregon që ju mund të:
  • ndjekin një kurs akademik në nivel universitar
  • komunikojnë në mënyrë efektive në nivel menaxherial dhe profesional
  • marrin pjesë me besim në takimet e punës ose në mësime akademike dhe seminare
  • shprehni veten me një nivel të lartë të rrjedhshmërisë.
Klasa Orari

Mon - Thu

9: 00 - 2: 00

Fri

9: 00 - 12: 20

IELTS

Kërkesa për pranim

BLI Niveli 9

Gjatësia e programit

Tre seanca të plota

(Javë 12)

Orari i Programit

Me kohë të plotë

or

Intensiv

Me kohë të plotë

Leksione 24 në javë

Kursi i përgatitjes së provimeve BLI IELTS do t'ju ndihmojë të merrni rezultatin tuaj më të mirë të mundshëm kur merrni testin IELTS.

Një kualifikim IELTS njihet nga një numër i madh i universiteteve britanike, kanadeze, australiane, malteze dhe afrikano-jugore, dhe në shumë raste, institucionet akademike amerikane.

Nëse keni ndërmend të emigroni në Kanada ose Australi, kërkohet IELTS.

Përgatitja e provimeve BLI IELTS ju jep mjetet e nevojshme që duhet të keni sukses.

Mësuesit e kualifikuar BLI do t'ju mësojnë të gjitha teknikat që ju nevojiten për të marrë një rezultat të lartë IELTS.

Klasa Orari

Mon - Thu

9: 00 - 2: 00

Fri

9: 00 - 12: 20

TOEFL®

Kërkesa për pranim

BLI Niveli 9

Gjatësia e programit

Tre seanca të plota

(Javë 12)

Orari i Programit

Me kohë të plotë

or

Intensiv

Me kohë të plotë

Leksione 24 në javë

TOEFL® është provimi më popullor për anglishten e Amerikës së Veriut dhe është provimi më gjerësisht i pranuar në gjuhën angleze në botë. BLI TOEFL Kursi i përgatitjes do t'ju japë aftësitë e nevojshme të testimit dhe nivelin e gjuhës që ju nevojitet për sukses në provimin tuaj.

Klasa Orari

Mon - Thu

9: 00 - 2: 00

Fri

9: 00 - 12: 20