Bisedo me ne, Mundësuar nga LiveChat

Pse BLI?

Dëshironi të dini tarifat tona?

Bëhuni student

A ka ndonjë mënyrë më të mirë për të mësuar një gjuhë sesa për ta jetuar? BLI nuk mendon kështu. Kjo është arsyeja pse të gjithë kurset tona angleze dhe franceze janë dizajnuar për të përmbushur nevojat dhe interesat e nxënësve dhe bazohen në një qasje dinamike dhe komunikative që jo vetëm që do t'u ndihmojë studentëve të bëhen të aftë në një gjuhë, por gjithashtu do t'u japë atyre mjetet për të arritur sukses në një nivel global. BLI bën njohuri gjuhësore relevante për jetën tuaj në një sërë aspektesh të dobishëm përtej imagjinatës suaj. Zgjerimi i opsioneve tuaja dhe maksimizimi i suksesit tuaj është ajo që ne synojmë në BLI.

BLI merr procesin e mësimit të gjuhëve jashtë klasës, duke u ofruar studentëve një shumëllojshmëri të gjerë të aktiviteteve argëtuese dhe interesante dhe një program cilësor Homestay që do t'u lejojë studentëve të marrin përvojën e tyre të të mësuarit në një nivel tjetër, duke mësuar në botën reale. Një aspekt tjetër i një eksperience BLI të të nxënit është rrobaqepja dhe përshtatja e programeve që do t'u ndihmojnë nxënësve të mësojnë rreth interesave të tyre personale, në një mjedis miqësor, me mundësinë për t'u angazhuar me studentët BLI nga e gjithë bota.

Për më shumë se tridhjetë e gjashtë vjet kemi ndihmuar mijëra studentë nga e gjithë bota për të përmbushur ëndrrat e tyre dhe për t'u bërë qytetarë globalë. Secili prej nesh, edukatorë BLI, administratorë dhe koordinatorë, mezi pret t'ju mirëpresë në një nga shkollat ​​tona dhe të jeni në anën tuaj në këtë përvojë të mrekullueshme të jetës: "të mësoni një gjuhë jashtë vendit".

 • vjet 40 përvojë
 • Përsosmëri në arsim
 • Vëmendje individuale studentore
 • Programe të personalizuara
 • Kurrikula e cilësisë së lartë
 • Një shumëllojshmëri e gjerë e programeve
 • Datat e fillimit fleksibël
 • Suksesi i garantuar
 • Klasë të Vogla
 • diversitet
 • Mësues të kualifikuar
 • Program aktiviteti emocionues
 • Dy vende në Kanada
 • Programet BLIlinguale