Bisedo me ne, Mundësuar nga LiveChat

Kushtet e Regjistrimit

Dëshironi të dini tarifat tona?

Bëhuni student

Konfirmimi i Regjistrimit

Për të regjistruar, ju duhet të paguani 30% të kostos totale të programit. 70% tjetër duhet të paguhet jo më vonë se dy javë para ardhjes tuaj në Kanada në një pagesë të vetme dhe këste mujore.

Mbani në mend se klasat tona janë të vogla, kështu që vendet e disponueshme janë të kufizuara. Unë ju rekomandoj që të regjistroni sa më shpejt që të jetë e mundur për të siguruar vendin tuaj.

Mënyra pagese

Ju mund të bëni pagesën përmes transferit bankar ndërkombëtar, kartë krediti ose karta debiti. Mund të pranojmë metoda të tjera, ju lutemi na kontaktoni për më shumë detaje.