Bisedo me ne, Mundësuar nga LiveChat

Programet e të rinjve

Dëshironi të dini tarifat tona?

Bëhuni student

PROGRAMET BLI YOUTH

BLI ofron një gamë të gjerë programesh për nxënësit e rinj

BLI ofron një gamë të gjerë programesh për nxënësit e rinj.

Studentët që marrin pjesë në këtë lloj programi rriten në aftësitë e tyre sociale dhe akademike

"
Davika Toews
BLI Koordinator akademik
Programi i aventurave të gjuhës së huaj

FLAP · Summer Edition 17-

BLI ofron një program të pabesueshëm veror ku të gjithë pjesëmarrësit do të kenë një kohë të mahnitshme në një mjedis të sigurt dhe të sigurt.

Ndërsa të gjithë kampistët mësojnë anglisht ose frëngjisht, ata do të argëtohen, do të bëjnë miq nga e gjithë bota dhe do të gëzojnë qytete si Montreal, Quebec, Toronto, Niagara Falls, Ottawa dhe vende të tjera të mrekullueshme në Kanada.

Siguria dhe shëndeti i kampistëve është përparësia jonë kryesore. Kudo që fëmijët tuaj janë ata gjithmonë do të jenë nën mbikëqyrje dhe do të marrin mbështetjen e nevojshme për të jetuar pushimet më të mira të studimit të jetës së tyre.

Argëtim gjithëpërfshirës

Flap Winter Edition 17-

Programet BLI Winter camp ofrojnë një eksperiencë fantastike jashtë vendit duke kombinuar mësimin në anglisht dhe frëngjisht me një sërë aktivitetesh emocionuese të dimrit në një mjedis të sigurt dhe të kujdesshëm.

Qëllimi ynë shkon përtej mësimit të anglishtes dhe frëngjishtes. Ne synojmë t'u japim studentëve mundësinë për të zgjeruar horizontet e tyre duke krijuar miq të rinj nga e gjithë bota.

Jeto aventurën

Programi për pushime verore 17 +

Programet BLI të pushimeve verore ju ofrojnë një mënyrë zbavitëse dhe emocionuese për të mësuar gjuhën angleze ose frënge. Klasat kanë për qëllim ndërtimin e besimit kur përdorin gjuhën angleze në situata të përditshme. Pasi nxënësit e shkollave do të marrin pjesë në aktivitete të organizuara që janë projektuar për të përfituar sa më shumë nga koha juaj në Kanada.

Studioni anglisht ose frëngjisht në BLI dhe kini kohën e jetës suaj.

Jeto aventurën

Pushimi i Dimrit Programi 17 +

Zbuloni çifutin e dimrit të dimrit në Kanada!

Gëzoni një eksperiencë të paharrueshme të dimrit në Kanada ndërsa mësoni anglisht ose frëngjisht në një mënyrë argëtuese dhe emocionuese.

Klasat kanë për qëllim ndërtimin e besimit kur përdorin gjuhën angleze në situata të përditshme. Pasi nxënësit e shkollave do të marrin pjesë në aktivitete të organizuara që janë projektuar për të përfituar sa më shumë nga koha juaj në Kanada.

Studioni anglishten ose frëngjishten në BLI dhe keni kohën e jetës suaj!

Mësoni në të gjallë · Mësoni dashuri

Programet e grupit

Nëse jeni të interesuar të sillni një grup në Kanada, na kontaktoni për më shumë informacion. Ne mund të rregulloje ndonjë nga programet e mësipërme ose të dizajnohemi atë që përshtatet me nevojat e grupit tuaj. Qoftë i madh apo i vogël, ne do të krijojmë një zgjidhje të qepur për ju.

Çfarë thonë studentët tanë

 • "

  Isha shumë i lumtur me akomodimin e zgjedhur. Ishte e mrekullueshme. Unë kisha gjithçka që kisha nevojë të ndihesha rehat.

  Carlo Agostino
  Student Anglisht - Itali
 • "

  Përvoja ime e verës në Montreal ishte e mrekullueshme! Ishte një ëndërr e vërtetë! Një përvojë që kurrë nuk do ta harroj!
  Kam takuar shumë miq të mirë nga e gjithë bota, kam zbuluar shumë gjëra dhe kam mësuar shumë gjatë qëndrimit tim.
  Montreal është një mrekulli.

  Fernanda Barba
  Anglisht Student - Meksikë
 • "

  Pjesëmarrja në kampin dimëror të BLI ishte e mrekullueshme. U kënaqa shumë. Kam takuar shumë njerëz, vizitova vende të paharrueshme si Niagara Falls dhe New York City, morën pjesë në një numër të madh aktivitetesh, si tuba, udhëtime me qen, dhe shumë aktivitete të tjera dimërore me të vërtetë të këndshme.
  Kam marrë klasa franceze dhe mësuesit e mi ishin fantastikë!
  Do të kthehem patjetër vitin e ardhshëm.

  Delia Scattina
  Student francez - Zvicër
Le të mbajmë në kontakt

Gazete