Bisedo me ne, Mundësuar nga LiveChat

Sigurim

Dëshironi të dini tarifat tona?

Bëhuni student

Sigurimi mjekësor është i detyrueshëm për të gjithë studentët ndërkombëtarë që vijnë në Kanada. Kur regjistroheni për secilën prej kurseve tona ju mund të bëni një kërkesë dhe BLI do t'ju ofrojë sigurim mjekësor të urgjencës që mbulon dhe mbron gjatë qëndrimit tuaj dhe do t'ju japë të gjithë informacionin se si ta përdorni atë.