Bisedo me ne, Mundësuar nga LiveChat

Transferet

Dëshironi të dini tarifat tona?

Bëhuni student

Shërbimi për marrjen e aeroportit

Në BLI, ne duam që përvoja juaj jashtë vendit të jetë e këndshme që nga momenti i parë që mbërrini në Kanada. Ne ofrojmë një shërbim të personalizuar të marrjes. Ju do të merrni një nga përfaqësuesit tanë, të cilët do të sigurohen që të arrini në strehimin tuaj të zgjedhur në mënyrë të sigurtë. Nëse keni nevojë për këtë shërbim, ju lutemi na njoftoni me regjistrimin.

Arritja në aeroport

Studentët ndërkombëtarë mbërrijnë në Aeroporti ndërkombëtar Pierre-Elliott-Trudeau në Montreal dhe Aeroporti Ndërkombëtar Jean Lesage në Quebec City. Kur të mbërrini në aeroport, sigurohuni që të shkoni në Inspektimin Primar për të folur me një oficer të Agjencisë së Shërbimeve të Kufirit të Kanadasë (CBSA). Këtu ata do të duan të shohin pasaportën tuaj, Letrën e Pranimit dhe provën e fondeve, si dhe Letrën e Paraqitjes tuaj, për të marrë një leje studimi.