Bisedo me ne, Mundësuar nga LiveChat

Vit boshllëk

Dëshironi të dini tarifat tona?

Bëhuni student

A po planifikoni të merrni një vit të hidhur për të jetuar jashtë vendit, për të marrë një eksperiencë jete ose thjesht për një aventurë? Pse të mos vijnë në Kanada të bukura dhe të mësojnë një ose dy gjuhë në të njëjtën kohë?

Vit boshllëk

Me kohë të plotë

Ndërtoni një mori aftësish dhe përvojash për të nisur të ardhmen tuaj

Në programin tonë Full Time English dhe French, do të përfitoni nga një program unik i projektuar posaçërisht për t'ju bërë të kënaqeni me përvojën tuaj të të nxënit. Ju keni mundësinë të aplikoni gjithçka që keni mësuar në klasë në botën reale.